Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

BrickLink savjeti i upute

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
pjurkovi
Redovni član kluba

Re: BrickLink savjeti i upute

Post by pjurkovi »

Ako ti se žuri probaj ih kontaktirati e-mailom ili telefonski i provjeri da ti invoice poruka slučajno nije otišla u spam (meni jednom je pa je bilo veselo).
Azizi
Redovni član kluba

Post by Azizi »

Za Paola imam samo riječi pohvale, stvarno uvijek sve ide savršeno. To je obiteljski shop pa je uvijek netko dostupan i bave se time praktički 24sata na dan pa ako hoćeš biti ziher najbolje da ih nazoveš. Imam ja broj ako trebaš.
Sven_F
Počasni član kluba

Post by Sven_F »

Sve super, sve po planu, hvala dečki i hvala Paolo, ja sam zbunjen.
Drago mi je da postoje pouzdani dućani u hr
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
zeleni_zub
AFOL

Post by zeleni_zub »

Evo i ja ću se pridružit pohvalama za ta dva CRO BL shopa.
Kockasto je bio mislim prvi dućan gdje sam kupovao uopće, sve pohvale.
A kod Robija koji vodi Paolo Brick Shop malo malo odem po nekaj jer doslovno na dnevnoj bazi stavljaju novo u dućan.
cane
Administrator

Post by cane »

Ja isto moram pohvaliti dućan Kockasto sa bricklinka - super komunikacija, brza dostava, samo pozitivna iskustva u već nekoliko transakcija.
lego obi-yoda vader
AFOL

Post by lego obi-yoda vader »

Evo razmišljam da otvorim butik na bricklinku pa molim savjete postojećih prodavača. Jeli se isplati? S obzirom da zasad imam u planu prodati 10- ak figurica i 2,3 seta. Volio bih malo (pozitivnog) feedbacka prije nego u dogledno vrijeme odlučim se riješiti velikog dijela kolekcije. Volio bih i počastiti ekipu s kockica, a pošto zasad nemam iskustva s prodavanjem (nikakvog) prije bih želio iskusiti lokalni market prije nego se upustim u prekooceanske vode.
Bilo kakve savjete primam, a kad počnem prodavati, vas ću prve obavijestit (forumašima 5 % popusta naravno) :LEGO24:
Do or do not,there is no try
Sven_F
Počasni član kluba

Post by Sven_F »

Ako ti engleski nije stran, pogledaj na youtubeu od "Bricks on the dollar" par epizoda "Ask Clutch" gdje odgovara na razna pitanja o vođenju bricklink storea. Naravno to je u Americi pa puno toga ovdje ne vrijedi, ali ja sam od tamo puno odličnih informacija dobio iako se ne namjeravam time baviti.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
lego obi-yoda vader
AFOL

Post by lego obi-yoda vader »

Bacio sam oko na prvu epizodu, cini se da on prodava na mnogo vece kolicine :LEGO29: Izvuci ce se kakva korisna informacija :LEGO05: Hvala na savjetu
Do or do not,there is no try
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Trebao bih nešto naručiti (IR receiver V2) ali ne stane u omotnicu, morat će baš biti paket. Gledao sam na jednom mjestu i poštarina je 20 €. Da li netko zna odakle je najjeftinije naručivati pakete.
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Želio bi si kupiti ovu figuru: http://alpha.bricklink.com/pages/clone/ ... 576#T=S&O=
Ali vidim da su cijene dosta čudne, najskuplja je 180 kn, najjeftinija (isto nova) je 30 kn :LEGO13:
Microfighter s tom figurom košta 80 kn (ako se ne varam), pa zar nije ovo malo previsoka cijena?
Da pričekam još malo, možda cijene padnu?
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
Post Reply