LEGO- zanimljivosti
- Corwin
- AFOL
- Marin
- Počasni član kluba
Re: LEGO- zanimljivosti
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:
Uvijek me zabavljaju ti linkovi, iščupani tko-zna-otkud... Zar je tako teško pronaći originalnu stranicu s kreacijom, vijesti, objavom i sl.? Zar niste skeptični prema informacijama iz treće ruke?
http://www.bundeskartellamt.de/SharedDo ... html#xlink
- Surduk
- Upravni odbor
Bez brige, zatrpali fezbuk tim vijestima, dakle, bar 100 ruku 

- Filip4
- Redovni član kluba
- Sven_F
- Počasni član kluba
Ovi članci su ko pokvareni telefon, svaki nešto drugo čuje i doda u priču.
LEGO je samo promijenio svoj policy da neće ispitivati kupce za što im trebaju kockice u bulk narudžbama i umjesto toga moraju staviti disclamer. To da ima ikakve veze s ovim "umjetnikom" su novine na svoju volju interpretirali kao da ih je on natjerao da to mijenjaju i kao da je on jedini koji koristi tu uslugu.
Isto i s onom "kaznom" LEGO je sam dobrovoljno proveo unutarnju kontrolu oko toga, a ispada kao da je cijela kompanija nešto namještala pa je uhvaćena na djelu. 130.000 eur je sitniš za TLG, ali zato ovakve dezinformacije koje se šire žutilom, dugoročno štete ugledu znatno više.
LEGO je samo promijenio svoj policy da neće ispitivati kupce za što im trebaju kockice u bulk narudžbama i umjesto toga moraju staviti disclamer. To da ima ikakve veze s ovim "umjetnikom" su novine na svoju volju interpretirali kao da ih je on natjerao da to mijenjaju i kao da je on jedini koji koristi tu uslugu.
Isto i s onom "kaznom" LEGO je sam dobrovoljno proveo unutarnju kontrolu oko toga, a ispada kao da je cijela kompanija nešto namještala pa je uhvaćena na djelu. 130.000 eur je sitniš za TLG, ali zato ovakve dezinformacije koje se šire žutilom, dugoročno štete ugledu znatno više.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- alenvprekrsku
- AFOL
Opet riskiram da če moj post netko korigirati.Sven_F wrote:Ovi članci (...) dugoročno štete ugledu znatno više.
Šta je sa vama? Mislite da su največe kompanije, ala oni vočari ili Lego, sisale vesla? Oni kao lukavi k'o lisice a mi kao slikari naivci?
Brisanje iscurjelih fotografija, pa hajte molim vas! Od svega toga ima korist jedino kompanija i njihovi "ambasadori". Sve je to dobar marketing...
Još jedan čavao u lijes zvani forumi, još jedan razlog za ne pisanje i posjetu.
Sa onog Slovenskog, otjerali su me zelenaši i prekupci, sve sami poštenjaci, huh.
Živjeli socijalni mediji i njihova pluralnost, bez hierarhije i bez brisanja. Živjeli blogovi, mikroblogovi, podkastovi, videokastovi, wiki-ji. Živjelo podsticanje diskusije, davanje povratnih informacija, glasanje, ostavljanje komentara, i deljenje informacija između svih zainteresovanih strana.
-
- AFOL
Kolko ja kužim, ako surađuješ sa TLG, a klub kockice surađuje, moraš poštivat njihova pravila. Nije problem prekinut suradnju s njima i bit "anarhisti", al onda članovi kluba više neće imati pogodnosti i onda samo postojanje LUG-a odmah ima manje smisla.
- Azizi
- Redovni član kluba
Točno to.Sahta77 wrote:Kolko ja kužim, ako surađuješ sa TLG, a klub kockice surađuje, moraš poštivat njihova pravila. Nije problem prekinut suradnju s njima i bit "anarhisti", al onda članovi kluba više neće imati pogodnosti i onda samo postojanje LUG-a odmah ima manje smisla.
- Marin
- Počasni član kluba
Dokaz da bilo tko može biti novinar.
Ili "novinar"?
Prepisivač.
...koji prepisuje od prepisivača.
- Sven_F
- Počasni član kluba
Alen: moja kritika je išla samom članku i još stotine sličnih, a ne tome što se dijeli po forumu. Nisam mislio da ep44 šteti ugledu jer je stavio link, nego da cijelokupno novinarstvo ala Daily Mail i sve ove naše novine nemaju veze sa stvarnošću.
Inače ne dijelim stav da je LEGO grupa samo još jedna korporacija u nizu, ali je to diskusija koja će otići u nedogled i na kraju postat birtijaško nagađanje o smislu života.
Inače ne dijelim stav da je LEGO grupa samo još jedna korporacija u nizu, ali je to diskusija koja će otići u nedogled i na kraju postat birtijaško nagađanje o smislu života.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr