Figurist mijenja
- Wili101
- AFOL
Re: Figurist mijenja
zašto to meni ne dolazi?? jesi uopce rekao cimeru da posalje privatnom?jel on to uopce poslao??
- The lego Emperor
- AFOL
Slican problem. Rekao je da je figure poslao krajem pretproslog tjedna ili vec pocetkom proslog (subota - ponedjeljak), no tih figurica jos nema.

..svakih par tjedana ista prica...isti kupci...isti problem....kad cete vise nauciti kako se to radi kad?
- Wili101
- AFOL
potpuno isto kao i tebi.kaze da mi je poslao prosli petak,ali ni meni nije doslo.ali jos nista ne kazem jer vidim da je lego-hackeru doslo ono sto je htio.neznam onda,molim FIGURISTA da odgovori svima nama.The lego Emperor wrote:Slican problem. Rekao je da je figure poslao krajem pretproslog tjedna ili vec pocetkom proslog (subota - ponedjeljak), no tih figurica jos nema.
- Brickman
FIGURIST je trenutno nedostupan, iako piše da je danas bio na forumu. Strpite se.FIGURIST wrote:on je poslo na onu adresu koju si mi dao, brcikman nisam jos poslao , moram to spakirat a nisam trenutno doma
I molim te gospon FIGURIST da se javite kad se vratite kući.

- Wili101
- AFOL
da vjerojatno je bio na forumu na mobitelu ili tak nes.Brickman X wrote:FIGURIST je trenutno nedostupan, iako piše da je danas bio na forumu. Strpite se.FIGURIST wrote:on je poslo na onu adresu koju si mi dao, brcikman nisam jos poslao , moram to spakirat a nisam trenutno doma
I molim te gospon FIGURIST da se javite kad se vratite kući.
- The lego Emperor
- AFOL
nema nas tko nauciti...davor wrote:..svakih par tjedana ista prica...isti kupci...isti problem....kad cete vise nauciti kako se to radi kad?
- Wili101
- AFOL
ja sam već bijesan! meni to još nije došlo a mislim da i neće.ne javlja mi se nigdje,a i sade već mislim da je FIGURIST za pravo Rikavac031 pa prima poštu na neku drugu adresu (bakinu i td.).nemojte se ljutiti ako sam u krivu ali želim da mi moj Batcave i figure stignu.
-
- BANNED
sta pricas ti balavac jedan ...nisam ja nikaki figurst i kak mozes nekog osuđivat za tako nesto?
-
- AFOL
Hej,nisam admin ili moderator ali molim te nemoj vrjeđati.
Last edited by Captain Rex - Aldin on 11. Jun 2011. 18:05, edited 1 time in total.