Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI

Najave, prisjećanja, konzultacije, mišljenja...
Post Reply
Zagele
AFOL

Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI

Post by Zagele »

pogledao sam malo novosti sta sve izlazi ove godine i imam osjecaj da ce druga polovica godine proteci u cestom objasnjavanju zeni zasto toliko lego setova stize u posti :LEGO23:

a orijentiran sam samo na harry potter, ninjago, 2 seta jurassic park i eventualno jedan vlak + novi batmombil na daljinsko upravljanje

zato je stednja vec krenula :klanjanje:
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Veliki i mali hulkbuster...
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
Brickman

Post by Brickman »

Cudan set... Ima elemente iz prvog dijela (Kamen mudraca), a ova zmija bi trebo bit Bazilisk? I Ginny se pojavila tek u drugom dijelu u Hogwartsu.
Kid figovi su fora, Dumbledore i ostali isto super. Novi Hagrid izgleda realnije isto... Nice :LEGO02:
Ali muči me što su se odlucili na ovakav set za 100$? Mislim najavljena su sve skupa 4 seta, stim da je jedan od njih vec confirman Hogwarts set, koji ce vjerojatno biti UCS, ili nešto ko Disney castle.
Ovo mi izgleda ko neki priključak na taj set, s obzirom da se vide sastrane rupe za technic pinove...
Ovako zasebno mi ne izgleda napeto. :LEGO61:

Drugi veci set za 70$ je vec confirman "75953: Whomping Willow"... To je ono drvo u dvorištu Hogwartsa šta ima batine.
Mogli bi bit fora figovi u tom setu: Sirius, Pettigrew, Lupin (werewolf) ako ce se fokusirat na trojku, al imam neki feeling da ce bit s onim plavim autom te sa Ronom i Harryem.
Nezz, ocekivo sam neš bolje, možda novi Hogwarts Express.

Preostaje nam jos jedan set za 15$, sto ce vjerojatno bit neš ko battle pack, 4 figova i neki small build.
Brickset

U Dark Ageu...
Zagele
AFOL

Post by Zagele »

koja ginny, ona ne dolazi u ovom setu, to je susan bones

koliko sam ja po netu vidio, vecina ljudi je odusevljena setom, i sebe ubrajam medu njih

kako nisam kupovao lego prvi put kad su izlazili setovi, nemam skoro nista od HP-a, i meni je ovo super

ova linija pokriva 1-2 godinu skole, vjerujem da ce se dobro prodavati pa bi mogli dobiti i slijedece godine jos setova, takoder se na vlaku, po mogucnost sa baterijom
Brickman

Post by Brickman »

Zagele wrote:koja ginny, ona ne dolazi u ovom setu, to je susan bones
A je da, my bad. Skužio sam al tek kad sam procito neke komentare kasnije.
Nisam cito opis seta na BSu neg sam sam pogledo slike, nebi mi nikad pao na pamet taj lik. :LEGO32:
Brickset

U Dark Ageu...
Zagele
AFOL

Post by Zagele »

vidio sam slike Unikitty setova i to je zivi uzas, ocekujem brutalne popuste nakon mjesec dana jer sumnjam da ce se iole dobro prodavati

s druge strane, novi val Ninjaga izgleda super, novi zmajevi, dragon lair i vozilo koje je ispalo ravno iz mad maxa

kineski zid i kip slobode mi se svidaju, iako s cijenom koju ce imat pricekat cu ih na nekom popustu

artic city ima novu funkciju sa rotirajucom pilom za led, ali vjerojatno cu samo sabertooha (diego iz ice age-a :LEGO23: ) kupit

ako ne smijemo raspravljat o leakanim fotkama, admine pobrisi moj post please :cane:
dudek

Post by dudek »

@zagele - nemaš brige. Ništa što si naveo nije "leakano".
Brickman

Post by Brickman »

https://brickset.com/sets/theme-City/ye ... eme-Arctic

Nova boja figova i novi headpiecevi su zakon. I skoro u svakom setu se dobije neka životinja... Cool
Brickset

U Dark Ageu...
zeleni_zub
AFOL

Post by zeleni_zub »

Zna netko kada u ducane kod nas dolaze novi Jurassic World setovi?
Mislio sam da su vec stigli.
Peterlipas
AFOL

Post by Peterlipas »

Ja mislim sredinom 5 mjeseca. A dok cekam ja sam probao napraviti ovaj transporter iz Lego 75933 - T-rex transport. Nisam bas imao sve boje, ali cisto da vidim kakav je i bome je masivan kamion.
Image
Image
Post Reply