Ma možda ce biti i između 200-250...Captain Rex - Aldin wrote:Ja mislim da bi trebao biti oko 240kn ili 320kn
Neznam...
Najbolje je samo čekati!

Ma možda ce biti i između 200-250...Captain Rex - Aldin wrote:Ja mislim da bi trebao biti oko 240kn ili 320kn
Ne čini ti se.CroCHEF wrote:jel se meni to cini ili darth maul ima novu glavu s dodatnim siljcima
Aayla Secura je 120 kn najjeftinija na BL-u.Plo Koon wrote:Vec izdaju hrpu novih figura, a ni stare nisam uspio nabavit jos.
Morat cu nabaviti:
Aayla secura, barriss offee, seasse tiin, shaak ti, quinlan vos, eeth koth, ki adi mundi, EMBO(njega kupujem koliko god da kostao), watto, sebulba, aurra sing, panaka(mozda), sugi
sve u svemu katastrofa uzevsi u obzir da svaka figura dode ziher 50kn
Nisam imao u pregledniku, slike sam pogledao nekih sat vremena prije svog posta.Marin wrote:Stvarno ne znam u čemu je toliki problem staviti link, kad si ga već imao u pregledniku.
http://www.flickr.com/photos/57393885@N03/5296846419/ Od ove slike dalje na desno.
Ali da, sad mi je jasno. Stisnuti Ctrl+C i Ctrl+V je stvarno teško kad između moraš i klikati i tipkati tekst.![]()
Da, napisano je, već je Brickman postao slike na kojima se vidi par setova.Mr.Brick wrote:Ne znam ako je netko vec napisao ali ja cu onda ponovno.![]()
Sad 2011. ce izaci Pirates Of The Carribean!![]()
Vidio sam na Bricksetu samo naslov i imena setova, ali nema slika.