Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
-
- AFOL
Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
Imaš na njuškalu neotvoreni za 3600. Malo se još cjenkaj pa spusti na 3200 negdje i eto ga
- vid051
- Sven_F
- Počasni član kluba
U onom Friends party trainu stiže nova boja bicikla - light bright orange! kakva bolest. moram imat sve boje bicikla.
Primjetio sam da amerima i europljanima nije baš jasno da je onaj kwazi "trajekt" iz city-a zapravo skela. pa ne znam da li sam možda ja to krivo protumačio, ali meni to izgleda kao tipična riječna skela na sajlu, a ne trajekt. Svi se žale da kakav je to socijalni trajekt.
Firehouse je impresivan, ali sam za sad odlučio da ga neću kupovati osim ako negdje bude baš jako dobar deal. Naljepnice su mi najveći turnoff i oni 6x6 wall paneli koje ne mogu smislit. Figure su super, ali nemam baš neke koristi od njih jer ne skupljam skinjare, a bez njih bi set bio jeftiniji. Ovaj švicarac nije baš puno otkrio što nismo već znali osim da se zaista ipak mogu odvajati katovi ko modularci uz doll house otvaranje.
Primjetio sam da amerima i europljanima nije baš jasno da je onaj kwazi "trajekt" iz city-a zapravo skela. pa ne znam da li sam možda ja to krivo protumačio, ali meni to izgleda kao tipična riječna skela na sajlu, a ne trajekt. Svi se žale da kakav je to socijalni trajekt.
Firehouse je impresivan, ali sam za sad odlučio da ga neću kupovati osim ako negdje bude baš jako dobar deal. Naljepnice su mi najveći turnoff i oni 6x6 wall paneli koje ne mogu smislit. Figure su super, ali nemam baš neke koristi od njih jer ne skupljam skinjare, a bez njih bi set bio jeftiniji. Ovaj švicarac nije baš puno otkrio što nismo već znali osim da se zaista ipak mogu odvajati katovi ko modularci uz doll house otvaranje.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
- Corwin
- AFOL
Meni baš bzvz... Sigurno ga neću kupovati jer mi je svaki modularac bolji od ovoga i kompliciranjiji, a pri tom vjerojatno upola jeftiniji.
- legomaniac
- AFOL
Rađe ću jest ko kralj dva mjeseca nego dati tolike novce.
- vid051
ok. Kužim da je uber skup ali mislio sam na set. Jer vam fora, vas vrača u djetinstvo, ste volili GB?
Pa koji lego set nije skup....
Pa koji lego set nije skup....
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Set je prva liga, izvana, iznutra + dodatni set sa vozilom = genijalno
.
Ghostbusters je bio hit i još uvijek je fora, i ima ono nešto tako da bih ga volio imati.

Ghostbusters je bio hit i još uvijek je fora, i ima ono nešto tako da bih ga volio imati.
- Deni
Bas je masivan. Meni je zanimljivo sto ima brdo velikih lotova pa se svakako s "bulk" aspekta isplati. Ali nisam siguran ni da bi pola te cijene dao, jer niti sam gledao GB niti mi je tematski to zanimljivo.

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
- Kristijan7
- Redovni član kluba
GB su mi bili 'fora' za pogledati.. ali to je to.
Set mi ovako lijepo izgleda i ima super kockica, ali brate mili .. 350 eura. Toliko mi GB baš i nije fora. Preskačem u svakom slučaju. Osim ak ne naletim u Metrou na 85% sniženje il tak neš
Set mi ovako lijepo izgleda i ima super kockica, ali brate mili .. 350 eura. Toliko mi GB baš i nije fora. Preskačem u svakom slučaju. Osim ak ne naletim u Metrou na 85% sniženje il tak neš

Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7
-
- AFOL
mislim da dobro debelo kasne sa angry birds temom, a minifigovi izgledaju užas. neznam dal je to zato jer nisam pobornik licenciranih tema ili...