Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
-
- AFOL
Re: Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
bzvz. Od svih dobrih tema moraju napravit sf šit
-
- AFOL
Meni se također ne sviđaju Nexo Knights. Bolji su mi bili Castle i Kingdoms, nego ovaj fantasy žanr.
Skužio sam dio ekipe vidi te setove kao "puno novih zanimljivh kockica" a dio ekipe gleda cjelinu seta, dizajn i mogućnosti.
Skužio sam dio ekipe vidi te setove kao "puno novih zanimljivh kockica" a dio ekipe gleda cjelinu seta, dizajn i mogućnosti.
-
- AFOL
NK nemože bit zamjena za Kingdoms/Castle. Niti oklopi, niti oružja nemogu se ukomponirat u starije medieval setove a o građevinama da ne pričamo. Npr. Kaj će mi gusjenice koje dolaze s NK "dvorcem" kad mi ne trebaju/ne zanimaju me/nemam ili ne želim ih iskoristiti. Velika zamjerka pored ovog je i masa licenciranih tema koje su izbacile klasične teme. Iako me uvođenje sf u svaku temu najviše smeta.
- V-Borg
- Redovni član kluba
Meni isto nekaj ne štima s tim NEXO Knightsima. Radije bih volio vidjet futuristički city nek futuristički srednji vijek. Ne znam koliko bu ova tema dugo poživjela
moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- chofus
- Pridruženi član kluba
Mislim da bi tema mogla biti zanimljiva djeci, pogotovo ako budu izdali film/seriju. AFOLima se naravno ne svidja.
-
- AFOL
čini mi se da će NK imat istu sudbinu kao i Chima. Da ostaje zadnji na policama i kad su najveća sniženja, akcije...
- Surduk
- Upravni odbor
Meni se na prvi nisu svidjeli ninđago i čima. Moram reći da su mi unazad nekoliko godina te teme bolje od castle-a . Kaj se tiče srednjovjekovnih temi, od setova koje bih mogao izdvojiti su Market village i farma od prije par godina. Naravno, veliku ulogu igra to kaj sam odrastao na classic castle-u koji je puno mračnija tema od ovih koji su se pojavili zadnjih 10 godina...
- Filip4
- Redovni član kluba
Što misliš pod tim mračnija?
- Surduk
- Upravni odbor
Nije bilo toliko šarenila...tj. kada ga je i bilo, to je bilo u prihvatljivim okvirima.
- V-Borg
- Redovni član kluba
Je al ful stari, oni prvi castle setovi su bili žuti koliko se sjećam, tek nešto kasnije su dodali sive zidove na kule 

moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg