Marin wrote:To zapravo nije točno.
Ti dijelovi koji su višak dolaze u setovima jer stroj koji provjerava jesu li sve kockice na broju (a radi to vaganjem) bi mogao
fulati te lakše od 0,02 g. Bolje je da ih je previše nego premalo tj. isplativije im je dati u svakom setu koju kockicu više nego
trošiti na poštarinu za kompenzaciju ljudima u čijim setovima nedostaje.
Ne vjerujem, rijetki su setovi toliko veliki da se ne moze lauko uociti greska, vjerujem da ljudi produ kroz sve setove prije pakiranja tako da se lako moze uociti visak, a isto tako moze se dogoditi set koji nema te dijelove lakse od 0,02g ili bi se dogodila neka slucajnost da ti set dode bez rezervnih dijelova ili da isti setovi imaju razlicite zamjenske dijelove. Vjerujem da je to namjerna radnja, pomno planirana
Marin wrote:Kompletan set je sve ono što dođe u kutiji (i kutija), a to uključuje: sve dijelove za model, viškove, upute, naljepnice, igraće
karte itd. Ako nema svega toga onda set nije kompletan, a u tom slučaju u oglasu treba navesti što sve fali.
I dalje tvrdim to sto sam naveo o setovima i modelima, nije realna upotreba tih pojmova kod legica, bolje je bilo da se upotrijebio pojam paket ili komplet u kojem se nalazi set za izgradu modela.
I znam da si spomenio sve greske, ja sam mislio da je jedina ocita greska ta koju sam naveo, a o ostalim greskama se da raspravljati - to i radimo ovdje