Wasteland stories - Igra
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Re: Wasteland stories - Igra
Captain Rex - Aldin - Super kreacija, vrata, tamno crvene cigle, instalacije ... efekt svjetla. Čestitam dobio si 2 boda. Super muzika.
- Brickman
-
- AFOL
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Priča: Ivan se nakon spašavanja, i pomoći u pronalaženju svog motora i gorivu, pozdravlja sa Jackom i Anom i kreće svojim motorom u bazu na polju A1.

Nadahnuto Hrczs1-ovim motorom odlučio sam napraviti svoju verziju, izrezao sam hose-ova za osovine i guvernal, a iza sam nabacio gomilu stvari. Prednji točak se sa ovom debelom gumom ne može okretati, da je malo uža mogao bi.
Ne mogu vjerovati 4 narudžbe trenutno čekam s BrickLinka i još uvijek ništa, tako da sam trenutno malo zastao.
I zamolio bih nekoga da me ocijeni za ovo.

Nadahnuto Hrczs1-ovim motorom odlučio sam napraviti svoju verziju, izrezao sam hose-ova za osovine i guvernal, a iza sam nabacio gomilu stvari. Prednji točak se sa ovom debelom gumom ne može okretati, da je malo uža mogao bi.
Ne mogu vjerovati 4 narudžbe trenutno čekam s BrickLinka i još uvijek ništa, tako da sam trenutno malo zastao.
I zamolio bih nekoga da me ocijeni za ovo.
- Brickman
Odličn pjurk!
Koji si torso koristio za lika?
Trebao bi imat i ja nekog punkera u timu

Koji si torso koristio za lika?
Trebao bi imat i ja nekog punkera u timu

- pjurkovi
- Redovni član kluba
@Brickman X - Hvala. Torso i noge su od Jack Franka iz Monster Fightersa samo sam mu promijenio glavu. Ok dajem si bod za ovo.
- Brickman
- Hrczs1
- Redovni član kluba
COKE FRIDGE
Negdje usput na autocesti.., stara pumpa "bez vlasnika"...
Coke Fridge još radi na pomoćni generator.., za njega vrijedi i umrijeti...
Ali krvoločni Zombiji njuše meso.., "Trpaj taj Fridge u kombi, ja ću se pobrinuti za njih...
Brže, brže.., previše ih je...

Blast!!!Pada prvi...

Dok padaju drugi.., treći.., uz prašinu i škripu guma kombi uspije pobjeći sa "dragocjenim teretom"
Hvala ti prijatelju, ma tkogod bio.., nadam se da ćemo se opet sresti "čitavi" i zdravi, u nekim boljim vremenima...
Petre, ja bih ti dao dva boda(odličan!!!), obzirom da znam koliko je ovo teško bilo "iskemijat", bez guvernala, i to...
Ali to sam ja...
Poz!
Negdje usput na autocesti.., stara pumpa "bez vlasnika"...
Coke Fridge još radi na pomoćni generator.., za njega vrijedi i umrijeti...
Ali krvoločni Zombiji njuše meso.., "Trpaj taj Fridge u kombi, ja ću se pobrinuti za njih...
Brže, brže.., previše ih je...

Blast!!!Pada prvi...

Dok padaju drugi.., treći.., uz prašinu i škripu guma kombi uspije pobjeći sa "dragocjenim teretom"
Hvala ti prijatelju, ma tkogod bio.., nadam se da ćemo se opet sresti "čitavi" i zdravi, u nekim boljim vremenima...
Petre, ja bih ti dao dva boda(odličan!!!), obzirom da znam koliko je ovo teško bilo "iskemijat", bez guvernala, i to...
Ali to sam ja...
Poz!
- Brickman
Genijalno hrc! Vrhunski!
Yay, Jacky spašava situaciju

Yay, Jacky spašava situaciju

- pjurkovi
- Redovni član kluba
@Hrczs1 - Genijalna atmosfera
i super ideja za spašavanje sa figom od drugog igrača. Kostur na vratima, fig sa sjekirom i palicom, krv s cvjetovima, glava figa koji kolica frižider ... Svaka čast
. Čestitam dobio si 2 boda.
Ja sam htio napraviti tunel koji ide ispod autoceste, a služi Zloj korporaciji, ali mi prva verzija nije ispala baš dobro jer pogled ide u njega pa se vidi da je kratak. Sad razmišljam da napravim da se gleda sa strane.

Ja sam htio napraviti tunel koji ide ispod autoceste, a služi Zloj korporaciji, ali mi prva verzija nije ispala baš dobro jer pogled ide u njega pa se vidi da je kratak. Sad razmišljam da napravim da se gleda sa strane.