Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

TEMA ZA ČAVRLJANJE

LEGO novosti, dijelovi, izložbe, o klubu Kockice, web i forum...
Electromaster
AFOL

Re: TEMA ZA ČAVRLJANJE

Post by Electromaster »

Jab dolazila da drugi dolaze. :LEGO24:
Vjerojatno svi donekle na takav način misle?

Ne znam, ja sam (zahvaljujući poslu) jednako vremena za računalom kao i prije 10-15 godina, samo mi je sad na jednom monitoru stalno Discord otvoren, jer kao što je zamro ovaj forum, tako su i mnogi drugi. Pratim fejsbuk grupe al kao što je puki rekao, malo toga u njima mi je zanimljivo, tu i tamo odgovorim kad netko pita "What's this part?" i to je to.

A nije da se ne bavim Legačima, dapače. Više nemam mjesta u stanu od njih, selit moram.
No matter where you go, everyone's connected.
MyAnimeList ~ Steam ID
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Ja konkretno, za razliku od prije imam drugi problem. Pregršt obaveza jer supruga je radi vani pa sam ja doma i tata i mama. Malo je teško to uskladit sa svime što srce želi, kak se kaže. Nije da ne slažem, samo to radim sad dosta rijeđe. Već u 8 mjesecu bude druga stvar.
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

Ah, čari odraslog života. :LEGO24:
Ja sam recimo primijetila da zapravo nemam naviku kontinuirano radit na nekom projektu ono, mjesec dana po sat-dva tjedno, nekako sam navikla krenut nešto gradit i onda se fiksirat na to danima dok ne bude završeno. No, zbog životnih obaveza tako nešto više jednostavno nije opcija, i sad zapravo moram naučit kako se prebacit na drugi modus rada, i gradit stvari "pomalo".
No matter where you go, everyone's connected.
MyAnimeList ~ Steam ID
Romanos
Upravni odbor

Post by Romanos »

Ove godine nisam još ništa složio osim popravaka stari kreacija. Sredio sam lego sobu napokon. Još ima par polica i pokušati strop da složim. Dok su ove vručine možda uspojem uz klimu da krenem slagati Veneciju napokon.
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Romanos wrote:Ove godine nisam još ništa složio osim popravaka stari kreacija. .
Ti, kolega nemaš zbilja što žaliti po tom pitanju. Ja sam taj koji kronično zaostaje u novotarijama :LEGO24:
Romanos
Upravni odbor

Post by Romanos »

Mislim daje sve RL stisao, zato nam treba novih članova i ideja da nas pokrenu.
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Svakako. Međutim novih članova imamo i mlade nade poput Stjepana su zbilja na ponos klubu (Nek se ne uvrijede ostali novi članovi koji aktivno slažu. Stjepan je samo jedan primjer) :LEGO05:
puki
Administrator

Post by puki »

Ja se isto smatram mladim, ne znam što insinuiraš :LEGO24:

Ali ok, vrijeme zadnjih dana ubija bilo kakvu kreativnost. Planirao sam nešto testirati u studiou, pokrenuo ga, laptop je počeo plakati od vrućine, odustao sam i otišao staviti glavu pod vodu.
Noobzin
Redovni član kluba

Post by Noobzin »

Ovo je živa istina, čim preko ljeta upališ studio komp zvuči ko da kombajn bere kuruzu na polju :LEGO23:
Kiki
AFOL

Post by Kiki »

Pozz. Da li se koristi i neka druga platforma? Jer vidim da je ovaj forum dosta neaktivan. Možda me se netko sječa od prije 15 godina, nakon toga sam upao u crnu rupu ali evo, i mene su djeca nekako opet privukla nazad do lego kockica. Jako puno se toga promijenilo, pogotovo sam se iznenadio da su ukinute tematike al je ok da se fura sve pod tim ideas ili creator pa su neke od njih i dalje prisutne.
Post Reply