Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

TEMA ZA ČAVRLJANJE

LEGO novosti, dijelovi, izložbe, o klubu Kockice, web i forum...
cane
Administrator

Re: TEMA ZA ČAVRLJANJE

Post by cane »

Uzeo u Pepcu plastičnu kutiju koja se može kosrititi za transport 32ojki:
Image

Visina iskoristivog prostora unutra je malo manje od 26 cm:
Image

Dok sa svake strane ostane 4 cm, taman da se može zavući ruka unutra za izvaditi baseplate:
Image

Cijena 6 € - nije ni malo :LEGO01:
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

Kak najeftinije/najbolje nabaviti kod nas Lion Knights' Castle https://www.lego.com/en-us/product/lion ... stle-10305 ? :LEGO13:
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Na njemačkom Ebay Kleinanzeigen najjeftiniji je 325 eura. Neki preko Face-a znaju ljude koji mogu donesti Lego nešto jeftinije u Hrvatsku pa prati Face grupe ima nekoliko likova, ali nisam pamtio imena jer mi nije trebalo.

I treća mogućnost je da nabaviš dijelove i složiš ga.
Deni

Post by Deni »

S obzirom da nema teme o jucerasnjoj izlozbi u Velikoj Gorici, samo cu ovdje napisat da mi je drago vidjeti da se okupilo dosta clanova koje ne prepoznajem. Cestitke na organizaciji i uspjesno odrađenom poslu.
Igrom slucaja bio sam jucer u Zagrebu i nisam imao pojma da je izlozba, a bas je bila dobra prilika za podruziti se. Full mi je zao :(

A nista, vjerujem da ce biti jos izlozbi. Srdacan pozdrav svima i sretno dalje!
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

Ja dođem tu na kratko jednom svakih par mjeseci pa vidim forum mrtav da ne može bit mrtviji.
Nije mi jasno je li aktivna diskusija isključivo na zatvorenom dijelu foruma za članove, ili se sve preselilo negdje drugdje? :LEGO13:
No matter where you go, everyone's connected.
MyAnimeList ~ Steam ID
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

Ja sam u istom brodu kao i ti, doduše dođem 2-3 puta na tjedan da vidim ako ima kaj novoga, mislim da je klubski dio aktivniji. Nažalost općenito je forume pregazilo vrijeme tak da.. imamo Instagram koji je okej, za Fejs ne znam jer sam obrisao svoj, ali i tamo je bilo aktivnosti. Prije razgovaralo o nečem tipa Discord, ali mislim da je forum pregledniji. Vjerojatno ga zoomeri zaobilaze, a mi fosili smo tak.. :LEGO04:
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

puki
Administrator

Post by puki »

Istina, forumi su dosta napuštena forma sad.

Klupski dio foruma je nešto aktivniji, ali jedva. Osobno se bojim Instagrama, a ograničio sam se na Reddit i Facebook.
Na FBu ima dosta LEGO grupa (strane su količinom vrlo porazne, ne možeš se obranit, a kod domaćih jedno 95% toga su prodajni postovi, 3% toga su žalopojke kako je novi Star Wars woke (koji točno? ma svi, nema iznimke), i onda se uvučem u rasprave i hranim trollove, ali se nađe 1 do 2 % sadržaja koji je zanimljiv), na Redditu ima more super ideja koje nadahnjuju, i katkad objavim nešto svoje, pa dobijem nekakav anonimni feedback, što je fora.

Općenito je čudna i meni pogrešna komunikacija na internetu danas, ali ja sam odrastao na usenetu, pa je ovo sve sad novo preuznemirujuće, vrijeđa mi raspon koncentracije.

No svakako, otvoren sam za diskusiju, tu sam svaki dan :D
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

Uključite si obavijesti preko mejla i „pretplatite se” na podforume pa nećete uzalud otvarati forum na kojem je sve sivo, ali možda ćete biti još svjesniji koliko je mrtav. :LEGO01:
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

Čudno mi je nekako činjenica da LEGO nikada nije bio popularniji (barem koliko vidim online), a forum je u takvom stanju kakvom jest.
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Nekako si ipak mislim da je do - ljudi :LEGO05: Logiran sam na kompu, otvoren mi tab.. dođem, proskrulam teme.. vidim da li se šta priča ili ne.. Nemrem shvatit u čemu je "napor" da se dođe na forum.. Je, svi imamo sto drugih društvenih mreža, ali to nema veze sa dolaskom na forum :LEGO01:
Post Reply