Surdukove kreacije
- Surduk
- Upravni odbor
Re: Surdukove kreacije
Moram priznati da sam se kao mali bojao tog spoja - brijem da je ilegalan. Marine?
- gordangrguric
- Redovni član kluba
Za ovakve spojeve nisam ekspert, ali izgleda odlicno!
- Surduk
- Upravni odbor
Nema tu filozofije, profesore 
+ 
Ostalo je igra mladog tigra

Ostalo je igra mladog tigra

- Surduk
- Upravni odbor
prije i poslije

- Corwin
- AFOL
mozda je ovo odgovor?Surduk wrote:Moram priznati da sam se kao mali bojao tog spoja - brijem da je ilegalan. Marine?
draganb wrote:
- Surduk
- Upravni odbor
Baš sam primjetio - izgleda da će se lego dost promijeniti u budučnosti - tim više jer su nedavno napravili i ovo:

- spaceman
- AFOL
Uzeo sam si malo vremena da prođem kroz tvoje kreacije i moram priznati da ono Šarenilo s početka kad nisi imao kockica i ovo prema kraju pokazuje veliki napredak i odlične ideje! Ujedno je meni i osobno ohrabrenje s obzirom da se spremam praviti prvu kreaciju nakon 17 godina!
- Surduk
- Upravni odbor
Hvala ti najljepša na pohvalama, tim više što si iščupao ovaj topic te mi ubacio bubu u uho da okačim neke w.i.p. fotke. Također me veseli da si imao strpljenja proći kroz topic i vidjeti kako se može napredovati (doduše, moja kolekcija koju sam naknadno dofurao doma kada sam počeo slagati i nije baš mala, pa sam imao dobru odskočnu dasku nakon par mjeseci šarenila, ali tu je veću ulogu imalo moje otkrivanje bricklinka). Trenutno slažem gradske vratnice za castle, slike uploadam ovih dana. 

- sabo992
- AFOL
ja iz istog razloga nisam znao šta da počnem i kako da počnem, al ovo ful pomaže, već sam dobio neku sliku u glavi... drago mi je da nekom nije bilo bed postavit svoje slike sa početaka da se i mi početnici naučimo nečem 

- V-Borg
- Redovni član kluba
Stupovi izgledaju super pogotovo s ovim biljem. Nadam se nekoj skoroj kreacijici možda?
Kaj se vatrice tiče ne znam zakaj bi to bilo ilegalno. Ako se ide jedno u drugo ne vidim problem. Ne mogu reći da i ja radim slične bravure ali bih da mi o tome ovisi izgled. Uostalom kao što si pokazao na slici i LEGO je počeo s tim forama.

Kaj se vatrice tiče ne znam zakaj bi to bilo ilegalno. Ako se ide jedno u drugo ne vidim problem. Ne mogu reći da i ja radim slične bravure ali bih da mi o tome ovisi izgled. Uostalom kao što si pokazao na slici i LEGO je počeo s tim forama.
moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg