Odličan je vlak.
Svaka čast!
Re: cane slagancije - BrickHeadz str. 22
- monsinjor
- Redovni član kluba
-
- Administrator
Kćer mi je prerasla vrtić i krenula u školu od ove školske godine.
Složio sam BrickHeadz figurice njezinih teta iz vrtića, kćer je dala zeleno svjetlo da je dizajn dobar pa nam je to bio oproštajni poklon tetama iz vrtića za bezbrižnih 5 godina vrtića.
Sama nabavka kockica je bio proces koji je trajao - prvo sam naručio iz HR bricklink dućana koji mi je javio da mi ne može prodati jer je zaboravio zatvoriti dućan na bricklinku; onda sam naručio iz Francuske preko bricklinka ali nije došla pošiljka (možda ima veze sa našom vrlom poštom), treća sreća je bila narudžba iz Irske koja je došla.
LEGO BrickHeadz by Branko Domic, on Flickr
Ukrašene kutije - to je kćer crtala, ja sigurno ne bi tak dobro ukrasio:
Figurice su poklonjene rastavljene, napravio sam uputstva koristeći Studio. Ovo mi je prvi put da sam složio virtualno i radio uputstva; uopće nije komplicirano kad se malo ufura:
Poklon je bio pun pogodak, oduševljene su bile.
Složio sam BrickHeadz figurice njezinih teta iz vrtića, kćer je dala zeleno svjetlo da je dizajn dobar pa nam je to bio oproštajni poklon tetama iz vrtića za bezbrižnih 5 godina vrtića.
Sama nabavka kockica je bio proces koji je trajao - prvo sam naručio iz HR bricklink dućana koji mi je javio da mi ne može prodati jer je zaboravio zatvoriti dućan na bricklinku; onda sam naručio iz Francuske preko bricklinka ali nije došla pošiljka (možda ima veze sa našom vrlom poštom), treća sreća je bila narudžba iz Irske koja je došla.

Ukrašene kutije - to je kćer crtala, ja sigurno ne bi tak dobro ukrasio:

Figurice su poklonjene rastavljene, napravio sam uputstva koristeći Studio. Ovo mi je prvi put da sam složio virtualno i radio uputstva; uopće nije komplicirano kad se malo ufura:

Poklon je bio pun pogodak, oduševljene su bile.
- chofus
- Pridruženi član kluba
Svaka čast na ideji. Svakako je poklon unikatan i vjerujem da su tete bile oduševljene.
- Marin
- Počasni član kluba
- Noobzin
- Redovni član kluba
+ za igranje u studiu, ni mene nije baš privlačilo jer sam mislio da je komplicirano i da mi se neda učiti. Kad ono, radim već na drugom modelu i druge upute koliko je jednostavno.
Čisto za info, koji to HR dućan se zatvara?
Čisto za info, koji to HR dućan se zatvara?
- keko007-1
- Redovni član kluba
Bravo Cane. Originalna ideja, a još bolja izvedba.
Genijalno!
Genijalno!

-
- Administrator
@svi
Hvala na pozitivnim komentarima.
Hvala na pozitivnim komentarima.
GlobalBrick - zatvorio ga je kad sam napravio narudžbu - poslao mi je poruku da mu je greškom ostao otvoren dućan i da ne može nikako isporučiti narudžbu. Nisam ni odgovorio na tu poruku, ne znam ni što bi napisao a da bude pristojno napisano.Noobzin wrote:Čisto za info, koji to HR dućan se zatvara?
- V-Borg
- Redovni član kluba
Ne znam kak tete izgledaju u stvarnosti ali nemam uopće sumnje da ih nisi pogodio. Svaka čast! Negoooo Đizs! Kćer ti već ide u školu! Kak vreme leti 

moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- Mandrak
- Redovni član kluba
Odličan poklon tetama... Možda ih "zaraziš" pa se učlane u klub... 

- Romanos
- Upravni odbor
a super ideje za poklon
i realizacija