This is a place where LUGs (LEGO User Groups) from all over the world and LEGO loving individuals can share pictures of their MOCs, discuss LEGO and post other information about themselves and their LUGs. Everyone is welcome! :)
Mali rivju Danas sam posetio izlozbu, i ovo je najveca i najlepsa izlozba skockanih do sada
Sretoh ljude koje nisam video godinu dve, a bilo je i par za koje sam se bas nameracio da vidim i pocastim, ali nazalost, nisu bili tu Nista strasno, ima vremena, blizu smo
I (naravno), ono sto mi se najvise svidelo na izlozbi je jezerce u obliku srca
morali smo, vrede svaku paru Naravno da ce biti jos slika, samo da prodje izlozba stavicemo najbolje ovde kao i link ka nasoj galeriji na flickr i facebook-u.
imamo fenomenalnog člana koji možda ne donosi ništa ali ima sjajne ideje kako oplemeniti izložbu. Primetio je da mala deca jure vozove pa im je stavio i dole da se zabavljaju. Izazvalo je željenu reakciju Inače, svaki dan promenimo nešto, neki eksponati se pomere, neki nestanu a mesto zauzmu drugi, malo je veći posao ali je lepo ljudima koji dodju nekoliko puta jer se nanovo iznenade. Imamo rat izmedju dva utvrdjenja u castle diorami gde se svaki dan nešto dešava, mislim da bi sad trebalo polako da krene sukob izmedju dve zaraćene strane