Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Brick Architect!

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
LegoMan4
Mlađi forumaš

Re: Brick Architect!

Post by LegoMan4 »

LegoMan4 wrote:Izgleda da je ovo kraj savrsenog feedbacka
http://www.bricklink.com/store.asp?p=eotaku :LEGO14: :LEGO14: :LEGO14:

edit:

opet savrsen feedback :)
Danijel

Post by Danijel »

Pozdrav svima!

Kao što neki već znaju, preuzeo sam vođenje Brick Architect dućana od Matije prije nekoliko mjeseci.
U zadnje vrijeme je dosta popunjena ponuda dijelova, a od prošlog tjedna su u ponudi opet i setovi.

Stoga smo odlučili da ćemo opet stavljati obavijesti ovdje o novim dijelovima, setovima, posebnim ponudama i akcijama, tako da svi koji ste zainteresirani redovito pratite ovaj topic!

Trenutno imamo Halloween akciju, svi dijelovi su na 15% popusta, kao i odabrani setovi sa popustom između 10% i 25%!

Akcija traje još ovaj vikend pa požurite!

Također, minimalna narudžba je 50kn, ali svi vi koji ovo čitate možete koristiti šifru, tako da minimalne narudžbe za Vas nema - šifra je kockice.

Za sva ostala pitanja stojim na raspolaganju - ali molim nemojte slati privatne poruke nego pišite ovdje.

Hvala i pozdrav!
Danijel

PS Ako netko prati, feedback je i dalje 100% pozitivan :LEGO02:
Eustahije

Post by Eustahije »

Kad si već sam spomenuo, daj objasni taj misterij s feedbackovima. Ovdje na forumu ljudi koji su imali neku primjedbu (vidjeti forumske feedbackove) pa poslali negativan feedback na BL (ako sam dobro shvatio) primijetili su da je to netragom nestalo. Ne računam, naravno, onaj prvi slučaj za koji znamo da je bio nerealan.
Danijel

Post by Danijel »

Nema misterija, nego se radi o tome da su situacije riješene, pa su kupci zamoljeni da negativan feedback uklone.

U prvom slučaju je kupac tek dva mjeseca (!) nakon narudžbe ostavio negativan feedback, bez da nas je prvo kontaktirao sa primjedbom. Nakon ponovo uspostavljenog kontakta sa kupcem situacija je riješena, te je negativan feedback uklonjen.

U drugom slučaju kupac nam je poslao mail sa primjedbom, ali iz nekog razloga mi taj mail nismo nikada dobili. Negdje u tom periodu smo mijenjali mail adresu, pa je tu možda nastao problem. Situacija je također riješena kad smo primjetili da nešto nije u redu, tako da je kupac uklonio negativan feedback.

Mi se trudimo da sve uvijek bude točno i u redu, ali kada baratate sa stotinama tisuća kockica u dućanu, naravno da su sitne greške uvijek moguće. I uvijek molimo kupce da nas prvo kontaktiraju i pokušaju riješiti eventualni problem, prije nego stave negativan feedback. To bi trebala biti krajnja mjera, ako se situacija nikako drugačije ne može riješiti.

Feedback kupca mi kao trgovina nikako ne možemo ukloniti, niti oni mogu nestati, jedino što je u našoj mogućnosti je ostaviti odgovor na feedback, ukoliko kupac ne želi sam maknuti feedback.
Eustahije

Post by Eustahije »

OK, hvala ti na tom objašnjenju, da se odmah u startu spriječe teorije zavjere. :LEGO05:
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Da, ja sam jednom tri puta iz jednog shopa u Češkoj kupovao i svaki put bi ono zbog čega sam i naručivao cijelu narudžbu dobio krivo. Na kraju sam se naljutio i dao mu negativnu ocjenu pa kud puklo. Par dana kasnije sam dobio e-mail u kojemu mi je nudio sve samo da ga maknem tu ocjenu. Na kraju smo se dogovorili i ja sam maknuo ocjenu.
Jony Prah
AFOL

Post by Jony Prah »

Da li se još uvijek može doći na adresu u Frankopanskoj te osobno pokupiti kockice ili sve ide preko pošte?
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

Store Terms wrote:Ako ste u Zagrebu, narudžbu možete podići u našem uredu u centru grada.

Ured nema stalno radno vrijeme, te vas molimo da nas prije dolaska kontaktirate na 01 4848 525 ili na info@brickarchitect.com kako bi se dogovorili oko preuzimanja. U uredu nije moguća kupovina kockica, sve narudžbe moraju biti obavljene putem ove web trgovine.
gogzzzz

Post by gogzzzz »

ujedno velika preporuka... obavljeno vise kupnji ..uvijek zadovoljan !!
Danijel

Post by Danijel »

Dodano 2000 novih kockica u dućan!

Pozdrav svima!
Brick Architect Team
Post Reply