Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Re: cane slagancije - BrickHeadz str. 22

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Post Reply
Deni

Re: cane slagancije - Yellow & White str. 17

Post by Deni »

erm... moc iz 2016. još nije rastavljen? hoćeš reći da čuvaš MOCove ili samo dok ih nepofotkaš?
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Bože tebe Deni.. pa setovi se ne rastavljaju :LEGO22: :LEGO07:
cane
Administrator

Post by cane »

Hvala na pozitivnim komentarima :LEGO28:
monsinjor wrote:A bome i drveće.
Ovo bijelo drvo sam ukrao dizajn od tebe.
Deni wrote:erm... moc iz 2016. još nije rastavljen? hoćeš reći da čuvaš MOCove ili samo dok ih nepofotkaš?
Plan, želja mi je nekad složiti veliki grad ali trenutno nemam prostor gdje bi to napravio; iz tog razloga imam neke stvari složene. Ovo kuća ide u dijelove ali sam htio prije rastavljanja ju pofotkati kako spada.

Kao i monsi imam još složenih kreacija koje nikako da pofotkam - nemam mjesta da negdje trajno postavim light box za fotkanje pa jednostavno nemam volje pripremati light box da bih nešto fotografirao pa onda sve nazad spremiti...
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Imaš neki DIY light box?
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Neeee, ne rušit tu kuću! :LEGO08:
Romanos
Upravni odbor

Post by Romanos »

Moramo neki prostor rješiti u ZG da imate gdje drzati kreacije, šteta je ovo rušiti. Drvo kradem samo koliko je materijala otišlo u drvo. A krov super i boje ;)
cane
Administrator

Post by cane »

Kristijan7 wrote:Imaš neki DIY light box?
Tek sad skupio malo vremena da uslikam:
ImageLightbox by Branko Domic, on Flickr

Od iverice napravljen okvir, ubodnom pilom probušeni prozori na dvije bočne i gornjoj stranici i sve skupa zašarafljeno. Osvijetljenje dvije stolne lampe koje imam a da su prilagodljive visine i kuta a i da imaju iste žarulje unutra - da ne dobijem različiti white balance na slici.
Prvo sam stavio paus papir izvana ali nisam našao veći od A3 pa sam morao spojiti dva komada da prekrije prozor. Nije mi se svidjelo to što se vidio spoj ta dva komada paus papira što je davalo različitu razinu osvjetljenja. I druga stvar koja me smetala je da se u prozirnim elementima vidio odsjaj od neravno izrezanog iverala i taj spoj paus papira.
Zato sam nedavno dodao iznutra ovu bijelu tkaninu (najjeftinija plahta iz Ikee koju sam izrezao da mi paše u kutiju) vidljivost da izbjegnem te sitnice koje su me smetale. Sad moram još vidjeti da li zadržati paus papir i tkaninu ili samo da bude tkanina.
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

Mislim da sam ja paus papir kupio u AGM-ovom Art Point Centru u Gundulićevoj u veličini B1 (70 x 100 cm). Odsjaj lampi (i ostalih predmeta) u kockicama ne možeš izbjeći...
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

E super, tenks na forkama i objašnjenju!
cane
Administrator

Post by cane »

Marin wrote:Mislim da sam ja paus papir kupio u AGM-ovom Art Point Centru u Gundulićevoj u veličini B1 (70 x 100 cm). Odsjaj lampi (i ostalih predmeta) u kockicama ne možeš izbjeći...
Hvala za info, provjeriti ću kad budem u blizini. Dok sam bio na faksu velike paus papire (grozna sjećanja - A1 paus + rapidograf = veliki crtež za elemente strojeva :LEGO01: ) sam kupovao u papirnici kod SCa ali to više ne postoji...
Znam da ne mogu odsjaj izbjeći ali mogu utjecati da izgleda ajmo reći "ljepše".
Post Reply