Sigurno nije jer nema u luku mjesta za tu kockicu. Da ja to slažem, prozirne glatke bih stavio na 2x2 okruglu pločicu koju bih spojio na ovu (jer ima stadove s obje strane - za drugi prozor):
ha... nije baš kako napraviti, al nema bolje teme da pitam.
dakle, tražim nekakav string najsličniji legovom. trebam ga dosta, a na BLu najduži košta 30ak kn, što mi se fkt ne isplati s obzirom da trebam 4 takva...
dakle, neki konac, konopčić crne boje, najsličniji po teksturi legovom, gdje kupiti, nabaviti? hvala
Onaj deblji ili tanji Lego konopčić?
ako je deblji, onda bi mogao imati problem, ali ako je u pritanju tanji, gotovo bilo kakav dablji konac za šivanje može funkcionirati.
imaš u nami na trgu konaca i vune kolko oš, svih vrsta, boja i oblika. ima i jedan krasan mali dućan s vunom (bar je bio prije godinu ipo dana kad sam zadnji put kupovala stvarčice za pletenje) kod trešnjevačkog placa, odmah iza konzuma pa preko puta (ima žutu tendu), tamo isto nema čega nema.
mislim da tamo imaju samo vunu, ali malo dalje prema domu sportova ima emporio, dućan s tkaninama. mislim da i u nami ima nešto tkanina, al nisam sigurna.
raznih tkaninica i koječega ima i u hobi dućanima tipa chemaco, isplati se i tamo bacit oko.