zeleni_zub wrote:Zna li netko da li još postoji onaj drugi Lego store u Beču? Dakle ne onaj u Donauzentrum-u nego onaj u južnom dijelu.. I jel to negdje blizu puta prema ZG-u? Možda ću prolaziti kroz Beč pa da svratim usput na povratku doma.
Jesi li saznao u međuvremenu išta o storeovima u Beču? Da li su to official LEGO storeovi koji imaju iste promocije kao S@H, cijene i primaju VIP bodove, ili su ko ovaj u zagrebu? I da li su negdje jako izvan grada ili se može javnim prijevozom do njih.
Možda se isplati otići iza nove godine po neke nove stvari s obzirom da Austrija i Njemačka imaju znatno niže cijene za dosta stvari od ostatka europe.
Pozdrav! Naišla sam na forum dok sam guglala stranice za naručivanje lego setova pa da vas pitam odmah tu ima li tko iskustva s ovom stranicom? https://www.alzashop.com/toys/lego/18851136.htm
Čini mi se da su cijene dosta niže nego kod nas, mislim konkretno na ove setove koji su na akciji. Poštarina je 5,90, a besplatna je valjda iznad 190€. Ali me ipak strah naručivati ako nitko ne potvrdi da je imao neka pozitivna iskustva
iz vremena dok sam živio u češkoj sjećam se Alza.cz, jako popularan site. pošto je isti interface i na alzashop.com pretpostavljam da je isti dućan. tak da, renomirano češko ime, ali nisam nikad niš kupovao. ipak, nisam siguran jel dostavljaju u hrv. https://www.alza.cz/
Da, u biti to je ista stranica koliko sam skužila, samo što na ovoj alza.cz šalju samo u Češku, a na alzashop.com šalju i u ostatak Europe. Cijene su iste. Hvala, onda ću pokušati na prvoj sljedećoj plaći pa javim dojmove
Last edited by Marin on 28. Dec 2015. 21:40, edited 1 time in total.
Reason:Nepotreban citat...
zeleni_zub wrote:Zna li netko da li još postoji onaj drugi Lego store u Beču? Dakle ne onaj u Donauzentrum-u nego onaj u južnom dijelu.. I jel to negdje blizu puta prema ZG-u? Možda ću prolaziti kroz Beč pa da svratim usput na povratku doma.
Jesi li saznao u međuvremenu išta o storeovima u Beču? Da li su to official LEGO storeovi koji imaju iste promocije kao S@H, cijene i primaju VIP bodove, ili su ko ovaj u zagrebu? I da li su negdje jako izvan grada ili se može javnim prijevozom do njih.
Možda se isplati otići iza nove godine po neke nove stvari s obzirom da Austrija i Njemačka imaju znatno niže cijene za dosta stvari od ostatka europe.
Ništa nisam niti više tražio, evo baš mi je cura tjedan dana bila u Beču i to vrlo blizu jednog od tih shopova i nisam ju ni pitao da ode slučajno pogledat kaj ima..Više skoro niš ne kupujem izvan Bricklinka
Koji je bolji lego store od ova dva u munchenu? Moci cu stat u samo jednom, bitno je da sto manje vremena izgubim od kad se skinem s obilaznice i koji ima veci PAB zid. Bio sam u Passing areni i sjecam se da grad ima 150 semafora i treba 1/2 sata da se vratim na cestu, a zid nije nista bolji od ovog zagrebackog.