iznad 50 dolara free shipping. S tim da nemreš nagomilat tih kutija kolko oćeš neg samo jednu po narudžbi tak da se brijem ne isplati jer ista kutija na akcijivu beba centru je 399 kn a vjerujem da bi tolko i ova ispala sa shippingom
Jel to shipping za Hrvatsku ili samo u americi?? Nisam siguran ali možda ide i carina i/ili pdv na neke stvare. Znam kad gledam na ebayu neke skuplje setove i piše u opisu da stvari mogu biti podležne carini/pdv.
iskreno, za shipping neznam, nisam probavao, neda mi se registrirat. A što se tiće carine, s obzirom na veličinu kutije moguće je da ti ju lupe.
Kad naručujem tablete za psa, koje su cjenovno podložne carini, nikad mi ju do sad nisu lupili jer je vjerojatno mala vrečica pa ne očekuju da je vrijednosti da ju carine. Kad naručuješ bilokaj, zapamti da ti se gleda cijena proizvoda sa shippingom.
Ne znam koliko vas zalazi u Segedin, ali u shoping centru Arkad ima prodavnica igracaka koji ima maltene ceo asortiman Lega. Iako im cene nisu bas nesto imaju i mali PAB na grame.
Juce sam bio i naisao ne super izbor. Gomile minifig accessories na grame.
ovo sve sam uzeo za 15e
bilo ih je vise za izabrati, samo mi nista vise iz ponude nije trebalo
Takodje mi se mnogo puta desilo da odem tamo i bude uzasan izbor