LUG Beokocka
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- Angeli
- AFOL
Re: LUG Beokocka
Hej drugari 
Sada je oficijelno
Velika Lug's United izlozba, najveca do sada u nasoj zemlji, i planirano najlepsa
ukratko, lugovi koji ce prisustvovati, sa ambasadorima: Brickenburg (ROM), Leglo (SER), Kocke (SLO), Szeged (HUN),
Legija (SER), Rolug (ROM), Lebgo (BUL), i naravno vi Kockice (CRO) i mi Beokocka (SER). To je devet lugova plus jos tri koji se se skoro javili da bi voleli da svrate, pa cekamo potvrdu. potencijalno dvanaest lugova
I tridesetak samostalnih fan prepoznatih master builder-a, a da nisu clanovi nabrojanih lugova: Siercon&Coral (Sean and Steph Mayo), Kosmas Santosa, Darth Plur (Carys), Mark of Falworth (Mark Ericson), Lisqr (Li Li), Bippity Bricks (Alice Finch), Gid617 (Kai Geneva), ArzLan i drugi, koji ce poslati svoje radove
A clanovi lugova, a da ce biti tu licno: Tony Tocaci, Milan Mali, Mihai Marius Mihu, Djokson (Đorđe), Hrczs1 (Hrvoje), Vitreolum
Na tomboli delimo Death Star set, izmedju ostalog
neke decenijama stare setove na aukciji, i pokazacemo, izmedju ostalog, diorame setova iz sezdesetih
Plus mocovi. Diorama Chima Ice vs Blacktron je oficijelno nesto sto se prvi put desilo u svetu, kolaboracija dva luga iz razllicitih zemalja, u tolikoj razmeri
Na tribini pricace rlug ambasador Bostjan Svetlicic, dizajner iz Lego kompanije Mark Stafford, clan CEE tima Jan Beyer, mozda cu i ja da prepricam neke anegdote, ako ne preteram sa pivom tog dana
2x dnevno mindstorm robotika, Assimino autorska igra, i rezervisan ogroman sto u kaficu pored 24/7
Eto, ukratko, sta vas sve ceka
A ovde mozete procitati vise o izlozbi
---
ps, mala pohvala za Kockice: tu ste, od samog pocetka, sa Lugs United inicijativom
zajedno smo je osmislili, sagradili, i uzivali druzeci se. Ovo sada je pocetak plodova te sjajne energije, inventivnosti i kreativnosti koju ste pokazali kao klub, na celu sa SJAJNOM ambasadorkom Anticom 
Znajte da kada pricamo o tome, sto ambasadori medjusobno, sto sa zaposlenima u Lego Kompaniji, neverovatne su reci hvale za ovo sto smo do sada sagradili, a Lugs United izlozbe koje ce doci u buducnosti su na putu da postanue pandan Fan Weekendu u Skaerbaeku, i svi cemo se potruditi da se to i desi, barem nasi razgovori slute na to
Veoma sam ponosan na ono sto smo zajedno napravili vezano za Lego kockice u regionu. Bravo, drugari, velike pohvale, i radujem se ponovnom vidjanju

Edit:
Bart de Dobbelaer, salje mali beli svemirski brod, jedan od onih novih moceva koje mozete videti kod njega na flickr nalogu
I edit dva, javila mi se OliveSeon iz Juzne Koreje
salje ili patikicu, ili neki detalj iz onih dzinovskih city diorama 
Poseban note: svako od nabrojanih bio je blogovan na TBB sa duplim ciframa

Sada je oficijelno

Velika Lug's United izlozba, najveca do sada u nasoj zemlji, i planirano najlepsa

ukratko, lugovi koji ce prisustvovati, sa ambasadorima: Brickenburg (ROM), Leglo (SER), Kocke (SLO), Szeged (HUN),
Legija (SER), Rolug (ROM), Lebgo (BUL), i naravno vi Kockice (CRO) i mi Beokocka (SER). To je devet lugova plus jos tri koji se se skoro javili da bi voleli da svrate, pa cekamo potvrdu. potencijalno dvanaest lugova

I tridesetak samostalnih fan prepoznatih master builder-a, a da nisu clanovi nabrojanih lugova: Siercon&Coral (Sean and Steph Mayo), Kosmas Santosa, Darth Plur (Carys), Mark of Falworth (Mark Ericson), Lisqr (Li Li), Bippity Bricks (Alice Finch), Gid617 (Kai Geneva), ArzLan i drugi, koji ce poslati svoje radove

A clanovi lugova, a da ce biti tu licno: Tony Tocaci, Milan Mali, Mihai Marius Mihu, Djokson (Đorđe), Hrczs1 (Hrvoje), Vitreolum
Na tomboli delimo Death Star set, izmedju ostalog

Plus mocovi. Diorama Chima Ice vs Blacktron je oficijelno nesto sto se prvi put desilo u svetu, kolaboracija dva luga iz razllicitih zemalja, u tolikoj razmeri

Na tribini pricace rlug ambasador Bostjan Svetlicic, dizajner iz Lego kompanije Mark Stafford, clan CEE tima Jan Beyer, mozda cu i ja da prepricam neke anegdote, ako ne preteram sa pivom tog dana

2x dnevno mindstorm robotika, Assimino autorska igra, i rezervisan ogroman sto u kaficu pored 24/7

Eto, ukratko, sta vas sve ceka

A ovde mozete procitati vise o izlozbi
---
ps, mala pohvala za Kockice: tu ste, od samog pocetka, sa Lugs United inicijativom

Znajte da kada pricamo o tome, sto ambasadori medjusobno, sto sa zaposlenima u Lego Kompaniji, neverovatne su reci hvale za ovo sto smo do sada sagradili, a Lugs United izlozbe koje ce doci u buducnosti su na putu da postanue pandan Fan Weekendu u Skaerbaeku, i svi cemo se potruditi da se to i desi, barem nasi razgovori slute na to

Veoma sam ponosan na ono sto smo zajedno napravili vezano za Lego kockice u regionu. Bravo, drugari, velike pohvale, i radujem se ponovnom vidjanju

Edit:
Bart de Dobbelaer, salje mali beli svemirski brod, jedan od onih novih moceva koje mozete videti kod njega na flickr nalogu

I edit dva, javila mi se OliveSeon iz Juzne Koreje

Poseban note: svako od nabrojanih bio je blogovan na TBB sa duplim ciframa

- Angeli
- AFOL
Edit 
ispravili smo sitne greske, pa su sada svi vidljivi: Sever medju izlagacima na tribini, Antica medju vrsnim graditeljima iz Regiona, i V&A Steamworks - Guy Himber i Cara lego medju nezavisnim izlagacima

ispravili smo sitne greske, pa su sada svi vidljivi: Sever medju izlagacima na tribini, Antica medju vrsnim graditeljima iz Regiona, i V&A Steamworks - Guy Himber i Cara lego medju nezavisnim izlagacima

- Hrczs1
- Redovni član kluba
Tu ce bit i vrsni graditelj iz regiona Karlo-Slamaskin
http://www.mocpages.com/home.php/18901
Uz Marina.., jedan od prvih članova i utemeljitelja kluba KOCKICE.
To je početna struktura Kluba, koja je (još) i dalje aktivna.
Malo poslije tih početaka.., počeo sam svjedočiti njihovoj genijalnosti
Kad već "ispravljaš" podatke, jel
Hvala, uz poz!
http://www.mocpages.com/home.php/18901
Uz Marina.., jedan od prvih članova i utemeljitelja kluba KOCKICE.
To je početna struktura Kluba, koja je (još) i dalje aktivna.
Malo poslije tih početaka.., počeo sam svjedočiti njihovoj genijalnosti

Kad već "ispravljaš" podatke, jel

Hvala, uz poz!
- Angeli
- AFOL
odlicno, hvala puno 
dodato
Pocei su da pristizu mocevi sa svih strana sveta, Arzlan:

a tmu su se pridruzila jos par zvucnih imena
Bacite pogled na sajt
Plus, deeti lug, Kockjatek, ce videti da posalje predstavnike na izlozbu, dogovorili smo prosli vikend kada smo ih posetili
Edit: a oni steampunk pirati nisu slucajni
to je uvod u jednu dobru oficijelnu temu koja ce se dogoditi tokom sledece godine, o kojoj jos uvek ne mozemo mnogo da pricamo
, ali "steampunk" pirati
nista nisam rekao 

dodato

Pocei su da pristizu mocevi sa svih strana sveta, Arzlan:

a tmu su se pridruzila jos par zvucnih imena

Plus, deeti lug, Kockjatek, ce videti da posalje predstavnike na izlozbu, dogovorili smo prosli vikend kada smo ih posetili

Edit: a oni steampunk pirati nisu slucajni

- Filip4
- Redovni član kluba
- Romanos
- Upravni odbor
- dudek
- Belgrade`s finest
- AFOL
Velika je cast i privilegija za Legiju sto ce prisustvovati na ovom dogadjaju
Iskreno se radujem susretu s Kockicama, kao i s svim ostalima koji dolaze.

- Angeli
- AFOL
drugari, ponovo radi bioskop 
www.beokocka.rs
bacite pogled na prvu artisticnu stranu
mrdajte malo misa preko linkova - bas smo se potrudili oko toga 
dodacemo par kontura 2x2 i 2x4 kockica po coskovima, ali to je u principu to
I forum se vratio, u staroj slavi i u starom ruhu
Ali ono na sta sam ponosan, to je pocetna strana
Kada prodje Lugs United izlozba i guzve oko nje, krenucemo da uredjujemo jedan po jedan link sa pocetne strane, verujem da ce biti zanimljivo

www.beokocka.rs
bacite pogled na prvu artisticnu stranu

dodacemo par kontura 2x2 i 2x4 kockica po coskovima, ali to je u principu to

I forum se vratio, u staroj slavi i u starom ruhu

Ali ono na sta sam ponosan, to je pocetna strana

Kada prodje Lugs United izlozba i guzve oko nje, krenucemo da uredjujemo jedan po jedan link sa pocetne strane, verujem da ce biti zanimljivo