ma, gledam ovu sliku i nije mi jasno, je li sve od legoa? mislim, vidi se da nešto je, nešto nije... al, jesu li ovi crveno/sivi archevi od lega?
kako ih napraviti
Mislim da je to tehnika "poluspajanja" pločica, kao na ovom magazinu:
Vidim takve sjene tj. rupe na gornjoj strani luka.
U Miniland-u su uglavnom samo tereni (i biljke) ne-LEGO, a ljudi, vozila i građevine su gotovo uvijek 100% LEGO.
Kažem gotovo uvijek jer tu i tamo se nađe nekakva sajla, konop, ne-puristička rasvjeta itd.
Je u pravu si, izgleda da bi onaj sa najvećom slikom bio najbolji ovako bi izgledalo.
Problem je samo što bi onda morao ići na light flesh boju lica zbog glave i v izreza na torzu.
Za djevojku sam mislio ovo i dark tan male noge. Ali problem je V izrez jer je crnkinja a i glava, za frizuru nemam ideju.
Ok eventualno bih mogao zafarbati taj V izrez.
Ne bih ti preporučio kratke noge za žensku jer se ne radi ni o djetetu ni o patuljku, a u LEGO-u se kratke noge povezuju uglavnom s tim i mislim da neće dobro izgledati. Radije Craneu stavi "čizme" pod noge da ga povisiš.
Hvala na idejama, za mjesec dana će mi doći narudžba iz amerike pa ću probati nešto složiti konkretno.
Najveći problem mi je djevojka jer je crnkinja, pa ću morati printanim stickerima napraviti glavu i v izrez jer ne želim uništiti dijelove farbanjem.
Ako nekome nešto bljesne samo javite.