Brdo city setova, ne znam kada sam zadnji puta vidio toliko.
Nešto harry potter.
Mali setovi kingdoms.
SW: mali battle packovi, freeco speder.
8096 Emperor Palpatine's Shuttle
i na kraju mrcina 8039-1: Venator-Class Republic Attack Cruiser iz 2009 . Ne znam di je to zalutalo?
jao jao
u kotekstu, ispod keruma. uđeš u keruma i onda pored onih dućančića imaš skale za "-1" kat lego je odma desno kad se spustiš...
ali cijene su pretjerane
EDIT:
U splitskom Mulleru nema više Minifigova, ja danas kupio zadnja 3...
U riječkom Kauflandu ugledao sam neobičan prizor - LEGO kutije za spremanje - imaju Lego Storage Head L, Storage Brick 4, i još neke manje spremaće kocke.
Koliko se sjećam, veće spremaće kocke su oko 150 kn, a manje oko 60...
Što se tiče setova u Kauflandu, imaju vrlo malo, gotovo ništa. Ako se dobro sjećam, mislim da imaju 8401 (kojeg sam viđao i u Billi), čini mi se i 8402 te nešto City impulsa i pokoji manji Duplo.
stvarno na što je spala rijeka? nisam dugo bio u one2play u toweru ali nakon sto su prodali ewokse nisu niti dobivali novu seriju sw niti kingdmese niti potc.
Nisam već dugo obilazio većinu riječkih trgovina koje drže Lego, ali slažem se, i ranije sam imao dojam da Rijeka jako slabo stoji što se tiče Lego ponude. U Metrou sam nedavno bio, također slabo. U one2play-u u Zahod centru (moj naziv za Tower c.) sam bio koliko jučer, da bacim oko na putu do zahoda (zvuči blasfemično za Lego fanove, ali kraj zahoda je, a znam da gotovo nikad nemaju ništa što mene zanima), i vidio sam da imaju 8099-1 Midi Scale ISD.