URUK - HAI! Kako to opako izgleda. Mogu reći da su i ovi orkovi Morie i Mordora super ispali, stvarno sam bio zabrinut kako će im ispasti, kad ono niti sam nebih zamislio bolje. Točno vidiš tu zloću, zlobnost, pokvarenost, oholost i borbu u njihovim facama. Što se mene tiće bit će jedini od najbolje napravljenih Lego figurica ikada.
Jedina zamjerka su mi Aragorn i Legolas. Izgledaju way less badass nego u filmovima. Neznam dali to plaštevi čine razliku ili?
ZAKLJUČAK: Isto kao i od kolege Kruua;"Ode novčanik!"
ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Pa ja vas ne kužim.., jel to prvenstveno igračka za djecu.., gdje smo se mi "stariji" samo prikrpali..? Ili da LEGO počne radit replike pištolja, pušaka i teksaškog masakra motornom pilom... Ili minifig Majkla Đeksona... E.., to bi ti bio pravi horor za zle vojske...
Hrczs1 wrote:Pa ja vas ne kužim.., jel to prvenstveno igračka za djecu.., gdje smo se mi "stariji" samo prikrpali..? Ili da LEGO počne radit replike pištolja, pušaka i teksaškog masakra motornom pilom... Ili minifig Majkla Đeksona... E.., to bi ti bio pravi horor za zle vojske...
ipak, i u tom dječjem svijetu postoji ljestvica sladunjavosti... npr evil dwarf mi uopće nije dječji niti su mi dragon knightsi sladunjavi
ionako se radi o osobnim preferencijama i ukusima, nema potreba raspravljati