drugari, fan-weekend?
mogli bi se naci negde na pola puta, pa ici ostatak zajedno?
info moze i ovde, i na priv.
LUG Beokocka
- Angeli
- AFOL
- Galadriel
- Počasni član kluba
- Angeli
- AFOL
Re: LUG Beokocka
hej drugari 
Nova izlozba, zagrevanje pred Lug's United izlozbu u septembru:

kacim veceras fotke sa postavljanja

Nova izlozba, zagrevanje pred Lug's United izlozbu u septembru:

kacim veceras fotke sa postavljanja

- Angeli
- AFOL
Drugari 
na izlozbi bilo sjajno
napravio sam mali, licni izvestaj koji mozete videti ovde
bacite pogled;)

na izlozbi bilo sjajno

napravio sam mali, licni izvestaj koji mozete videti ovde
bacite pogled;)

- Angeli
- AFOL
googlujte poslednju izlozbu
Mediji su poludeli, mozda malo preteruju u tekstovima, ali nam prija
Ulozili smo mnogo truda 
Vezano za izlozbu, evo detalja koji mi je super - magenta napasti
Crveni dosadnjakovici su napravili svoje prvo pojavljivanje na nasim izlozbama, i napravili totalni lom
Od stola do stola su pravili haos, a mi smo bili tu da ufotkamo

Vezano za izlozbu, evo detalja koji mi je super - magenta napasti

Crveni dosadnjakovici su napravili svoje prvo pojavljivanje na nasim izlozbama, i napravili totalni lom

Od stola do stola su pravili haos, a mi smo bili tu da ufotkamo

- stubazg
- Romanos
- Upravni odbor
- Angeli
- AFOL
hej drugari 
presli smo 1000 obozavaoca na facebook-u
Bitan detalj je da, kao i vasa fb strana, ovo su pravi obozavaoci, tj nismo ih mogli mi sami dodati, vec su morali to licno da urade
korak po korak, Lugs United stvara kompaktnu zajednicu u regionu
akocije koje lugovi prave su stvarno vredni hvale, tu je vas brickstory, blizi nam se winter contest, putujuce minifigurine, gomila novih akcija planiranih za 2015-tu
Zaista sam ponosan na sve ljubitelje Lego kockica, i posebno na lugove koji se na inteligentan i kreativan nacin aktiviraju

presli smo 1000 obozavaoca na facebook-u

Bitan detalj je da, kao i vasa fb strana, ovo su pravi obozavaoci, tj nismo ih mogli mi sami dodati, vec su morali to licno da urade

korak po korak, Lugs United stvara kompaktnu zajednicu u regionu

akocije koje lugovi prave su stvarno vredni hvale, tu je vas brickstory, blizi nam se winter contest, putujuce minifigurine, gomila novih akcija planiranih za 2015-tu
Zaista sam ponosan na sve ljubitelje Lego kockica, i posebno na lugove koji se na inteligentan i kreativan nacin aktiviraju

- Angeli
- AFOL
hej drugari 
svremena na vreme se desi nesto blesavo zanimljivo, pa to podelimo sa vama
na radnom stolu Yun Mi Antorini (deo CEE TLG tima, oni koji su bili u Skaerbaeku verovatno su je upoznali), nalaze se dve sitnice koje su napravili nasi clanovi: ledena ruza i srce, zastitni znak Beokocke
Sitnica, ali smo se bas odusevili kada smo videli to sitno priznanje kreativnosti i aktivnosti

---
Na potpuno drugu loptu, potpisan je ugovor vezano za odlazak u svemir, cetiri godine od sada
Ne znam koliko smo pricali o forumu o ovome, ali, ko je pratio, mozda je pohvatao neke informacije o ovom projektu - sada je definitnivno. Leto 2019.te 
Sa nama ce u svemir otici i minifigurina, jos uvek vecamo koja, ali mora biti neko iz space teme. Ako imate ideju za minifigurinu koju nosim sa sobom, vicite
Ja sam za future - Drow invader-a 

---
U skladu sa istim avanturistickim duhom, jedan lego ronioc i jedna lego ajkula bice poneti na ronjenje sa ajkulama, bez kaveza, desetog februara
bice to sjajne fotke za klub, i jedino sto me brine je kad izvadim lego ajkulu, da one od dva metra ne pomisle da je neka hrana, jer lici na ribu 
Akcija ce biti propracena profi fotoaparatom i snimkom za dokumentarni film
Ali ono cemu se najvise radujem, bice ronjenje sa delfinima i beluga kitom; za tu priliku nosim specijalno nabavljenog trans blue delfina

U pozadini mozete videti posebno za ovu priliku napravljen akvarijum, jos u fazi izrade
vidimo se u maju, nadam se

svremena na vreme se desi nesto blesavo zanimljivo, pa to podelimo sa vama

na radnom stolu Yun Mi Antorini (deo CEE TLG tima, oni koji su bili u Skaerbaeku verovatno su je upoznali), nalaze se dve sitnice koje su napravili nasi clanovi: ledena ruza i srce, zastitni znak Beokocke
Sitnica, ali smo se bas odusevili kada smo videli to sitno priznanje kreativnosti i aktivnosti

---
Na potpuno drugu loptu, potpisan je ugovor vezano za odlazak u svemir, cetiri godine od sada

Sa nama ce u svemir otici i minifigurina, jos uvek vecamo koja, ali mora biti neko iz space teme. Ako imate ideju za minifigurinu koju nosim sa sobom, vicite

---
U skladu sa istim avanturistickim duhom, jedan lego ronioc i jedna lego ajkula bice poneti na ronjenje sa ajkulama, bez kaveza, desetog februara

Akcija ce biti propracena profi fotoaparatom i snimkom za dokumentarni film
Ali ono cemu se najvise radujem, bice ronjenje sa delfinima i beluga kitom; za tu priliku nosim specijalno nabavljenog trans blue delfina

U pozadini mozete videti posebno za ovu priliku napravljen akvarijum, jos u fazi izrade

vidimo se u maju, nadam se

-
- AFOL
Ovo ostavlja bez teksta, jedva čekam slike!!!