Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

LEGO- zanimljivosti

LEGO novosti, dijelovi, izložbe, o klubu Kockice, web i forum...
Post Reply
Marin
Počasni član kluba

Re: LEGO- zanimljivosti

Post by Marin »

Ah, Mike Crowley aka Count Blockula... Počivao u miru, fantastične kreacije je slagao.
Brickman

Post by Brickman »

Kaj mu je bilo?
Brickset

U Dark Ageu...
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

vid051

Post by vid051 »

[amen] Morat ću prodati moju MF kolekciju :stari: :svecenik:

http://www.index.hr/black/clanak/djavol ... 39077.aspx

PRIČA slična onoj koja je prije desetak dana postala hit u Hrvatskoj, sad stiže iz Poljske.

Doduše, ovaj put nije u pitanju anonimna osoba već svećenik s imenom i prezimenom, a on je upozorio roditelje na Lego, tvrdeći da su komadi koje oni proizvode oruđe Sotone koje može uništiti dječje duše.

U svojoj prezentaciji usmjerenoj roditeljima otac Slawomir Kostrzewa kazao je da je tvrtka koja proizvodi popularne igračke skrenula na "mračnu stranu" svojom serijom Monster Fighters i mini figuricama zombija te da ih zanima "tama i svijet smrti", prenosi Telegraph.

"Prijateljski likovi zamijenjeni su mračnim čudovištima. Te igračke mogu imati negativan utjecaj na djecu. One mogu uništiti njihove duše i usmjeriti ih prema mračnoj strani", objasnio je te citirao istraživanje sa Sveučilišta Canterbury u kojem je navedeno da su izrazi lica na figuricama Lego s godinama postali ljući te da to ukazuje na njihovo "potencijalno zlo".

"Izrazi lica mogu dovesti do zbunjivanja oko toga što je dobro, a što zlo. Čini se da su dobri izgubili bitke i da 'zlikovci' imaju lica na kojima se prikazuje njihovo zadovoljstvo zbog zlih djela koja su počinili", pojasnio je.
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

lego je zlo! oslobodite se zla i dajte sve kockice meni!
monsinjor
Redovni član kluba

Post by monsinjor »

To su mi dečki iz ureda isto rekli... za taj članak...
Nažalost, u medijima se pojavljuju svakavke spodobe koje iznose svoja mišljena... negdje su to popovi kojima smeta zombi igračka dok su kod nas to što je Severina vidjela a Karabatička izjavila.
Ako je netko idiot, bit ce to bez obzira s čime se igrao.
Isto je i za Grand Theft Auto... ja sam sve odigro al mi nije nikad palo napamet da ukradem auto i pucam po muriji. Al takvih slučajeva je bilo. Kod mene na polici stoje naoružani Lego kosturi al moji klinci zbog toga neprave pentagrame po groblju. Dok god popovi mogu jest da nekazem šta, bit će nam tako.
Sad će i Markička i Karamarko oplest po Legu... katolibani (ovdje ide psovka)
vid051

Post by vid051 »

Padre fulali ste zlikovce. nisu to ove male figurice sa opasnim facama već oni debeli ljudi u kravatama što se znaju na televiziji pojavit i pričaju nešto što nitko ne razumije.
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

:LEGO23: da katolibani, prejako...
A tek kad se okome na Friends-ice, i LEGO-vu potrebu da curicama ukaže na potrebu šminkanja, uređivanja i friziranja. Kratke suknje i minice...
Zlo samo takvo...
Brickman

Post by Brickman »

Bolest...
Brickset

U Dark Ageu...
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Joooj mene, popovi. Kad mi oko LEGO vampira prodikuju ljudi koji su pripadnici "sekte" koja je u 2000 godina ubila i spalila nebrojeno puno ljudi a u moderno vrijeme uništila toliko života djece onda što drugo reć nek da se omanu ćoravog posla! :stari:
Post Reply