Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- Franko
- Pridruženi član kluba
Re: Nadolazeći LEGO setovi
Na Brothers Bricku su veće slike.
- Marin
- Počasni član kluba
U Ninjago-u da, ali ove u City-ju izgledaju kao MDF.Ikariks wrote:Radi se o Dark Tan bricku.
- Ikariks
- AFOL
Aaaaaa..., one na dimnjaku.
Sorry zbog nepotrebnog ispravljanja, Franko.

Sorry zbog nepotrebnog ispravljanja, Franko.
-
- AFOL
bas gledam na lego stranicama i cijena QAR-a je 120 dolara, a cijena BP-a je 100 dolaraBrickman X wrote:Naravno da se QAR nemože usporediti s black pearl.
Mozda ga uzmem, jer ce cijena biti negdje upola manje, lijepo izgleda, dosta korisnih crnih dijelova, i 100% crna jedra bez ikakvih printova.
Figure se ludilo, cool princeza na pramcu.
Neznam za vas, prevelika ste očekivanja imali od black pearla. QAR je najbolji brod ikad, ikad, i bas sumnjam da bi lego 2 godine zaredom napravio 2 fenomenalna broda...
tako da, po meni je Black pearl super, ako ce biti u redu cijena kupujem...
za neke nama blize zemlje jos nema cijena, ali ako ce biti jednaki odnos, onda se definitivno ne isplati uzimati BP nego QAR
- vid051
Ja imam tu srecu pa sam nabavio QAR i to po jeftinijoj cijeni i moram priznati da je brod prekrasan. Ima svoje mane ali u suštini to je ostvarenje djecackih piratskih snova.
Veselio sam se jos jednom brodu ali me je BP poprilicno razocarao. Koliko god je QAR kicast toliko je BP pre jednostavan.
Citam od likova koji su ga nabavili i svi su ga morali modati da bi na nesto licio, i to na nacin da su kupili 2????!!!!!.
Steta, jer brodovi su jednostavni, svi imaju trup i jedra a ovo drugo je mašti na volju, a mašta nema granice osim kod BP-a.
Jedina prednost nad QAR je sto je navodno BP cvrsci ali ja nemam vecih problema sa QAR.
Veselio sam se jos jednom brodu ali me je BP poprilicno razocarao. Koliko god je QAR kicast toliko je BP pre jednostavan.
Citam od likova koji su ga nabavili i svi su ga morali modati da bi na nesto licio, i to na nacin da su kupili 2????!!!!!.
Steta, jer brodovi su jednostavni, svi imaju trup i jedra a ovo drugo je mašti na volju, a mašta nema granice osim kod BP-a.
Jedina prednost nad QAR je sto je navodno BP cvrsci ali ja nemam vecih problema sa QAR.
-
- AFOL
Ne znam da li ste vidjei,no Droid escape će poprilično ispuniti (moja) očekivanja što se tiće Stormtroopera,na njima će biti i tragova pjeska,a poprilično mi se sviđa i clone wars battlepack,Arc trooper je odlično urađen.
- Corwin
- AFOL
vid051 - QAR nije ni ispod stola Imperial Flagship-u.
Ni po dijelovima, ni po velicini.
Ali BP je interesantan mali brod, posebice crna jedra.
- Franko
- Pridruženi član kluba
Slažem se.Corwin wrote:vid051 - QAR nije ni ispod stola Imperial Flagship-u.
- vid051
Corwin wrote:vid051 - QAR nije ni ispod stola Imperial Flagship-u.
Nisam ni rekao da je! Ali posto ga nemam (IF) tesko mi je pricati. Mozda u skorijoj buducnosti.
Ali sto se tice djecackih snova za QAR stoji. Tko kao dijete nije zelio imati takav gusarski brod.
- Corwin
- AFOL

Moras i ovaj nabaviti, vjeruj mi, daleko je od jednostavnog broda sa topovima i jedrima.
Doduse, moram imati ova druga dva, i QAR i BP.