LEGO u Zagrebu
-
- AFOL
- mejzlik
- Pridruženi član kluba
Re: LEGO u Zagrebu
Thanks,
kontaktirao sam i Lego Store u Areni, imaju ih i tamo par komada, pa cu ga vec copit negdje!
kontaktirao sam i Lego Store u Areni, imaju ih i tamo par komada, pa cu ga vec copit negdje!
- Nix
- AFOL
Jel vidio netko po gradu najnoviju seriju Mixelsa osim u store-u? Prije ih je bilo po mullerima i konzumima al zadnjih pol godine, godinu - ništa...
- Filip4
- Redovni član kluba
Bio u Baby Centru,imaju neke veće setove po 30%.
Ali, zanimljivo mi je nešto drugo - kutije su prazne! Znači otvorene, izvađene upute i vrećice i zatvorene. Kad sam pitao zašto, odgovorili su mi "radi sigurnosti", a ostale setove imaju u skladištu????
Ali, zanimljivo mi je nešto drugo - kutije su prazne! Znači otvorene, izvađene upute i vrećice i zatvorene. Kad sam pitao zašto, odgovorili su mi "radi sigurnosti", a ostale setove imaju u skladištu????
- BrickoMotion
Standardna fora Baby Centra. Sve iznad nekih 350 kn otvaraju, spremaju sve u skladište pa ti čekaš 10 min da dođeš na red na blagajni, pa 10-30 min da ti donesu set(ove) iz skladišta. Nama se sve od navedenog dogodilo:
- da poludimo od čekanja i odustanemo od kupnje
- da oni ne mogu pronaći set u skladištu
- da u setu nakon ponovnog pakiranja nisu bile naljepnice, nakon dužeg telefonata (unutar kojeg me ženska uvjeravala da ja nemam zašto biti ljuta) mi je ponuđeno da cijeli set vratim i dobijem gotovinu nazad (a oni šalju set LEGOu nazad jer su kao oni zeznuli)
Da ponekad nisu jedini koji nude popuste na setove koji mi (naravno uvijek hitno) trebaju, ne bih više tamo kupovala.
- da poludimo od čekanja i odustanemo od kupnje
- da oni ne mogu pronaći set u skladištu
- da u setu nakon ponovnog pakiranja nisu bile naljepnice, nakon dužeg telefonata (unutar kojeg me ženska uvjeravala da ja nemam zašto biti ljuta) mi je ponuđeno da cijeli set vratim i dobijem gotovinu nazad (a oni šalju set LEGOu nazad jer su kao oni zeznuli)
Da ponekad nisu jedini koji nude popuste na setove koji mi (naravno uvijek hitno) trebaju, ne bih više tamo kupovala.
- Filip4
- Redovni član kluba
- Brickman
Jel itko vidio igdje osim u lego storeu Marvel's Age of ultron Quinjet city chase?
- chofus
- Pridruženi član kluba
- Electromaster
- AFOL
Ima li negdje u ZG za kupiti Elves 41179? LEGO Store i Brick.hr nemaju, a obećala sam sestri za rođendan... 

- alenvprekrsku
- AFOL