Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Brick.hr Webshop

Ponuda u trgovinama Hrvatske i ostatka svijeta, te dojmovi i pitanja o istima.
Post Reply
Kenobi
AFOL

Re: Brick.hr Webshop

Post by Kenobi »

Sule99 wrote:Mene zanima isto zašto ga nisu dobili ove godine, a prošle godine su imali Santa's workshop?

Inače ovi zimski setovi su bili u Mulleru, ali uvijek s godinom zakašnjenja. No, ove godine Muller nije nabavio ni Santa's workshop.
Poslo sam im mail za Toy Shop i odgovorili su mi da nemaju informaciju da li će ga dobiti... Ali im je uredno pisala cijena na stranici i da je uskoro dobavljiv... :LEGO40:
Brickman

Post by Brickman »

Kenobi wrote: Poslo sam im mail za Toy Shop i odgovorili su mi da nemaju informaciju da li će ga dobiti...
Ii upravo to im je najčešći odgovor na takva pitanja :LEGO26: :LEGO05:
Brickset

U Dark Ageu...
lego obi-yoda vader
AFOL

Post by lego obi-yoda vader »

Moram reci da stranica odugovlaci dostavu iako sam narucio setove u subotu.
Izbjegavaju odgovarati na mejlove i na fb poruke a piše dostava najkasnije 4 radna dana. Onako... Jadno...:LEGO01:
Da ne spominjem da sam malko više platio da se ne bih čekao naruđbu s bricklinka
Prevario sam se... Ima li sličnih iskustava, inače živim u Dubrovniku, valjda najdaljem mogućem mjestu
Do or do not,there is no try
Eustahije

Post by Eustahije »

Podsjetio bih da imamo topic POPIS ISKUSTAVA S INTERNETSKIM TRGOVINAMA za koji je korist već i statistički dokazana. Ne kažem da je dućan s dvije pokude na ovom forumu (skupljene u kratko vrijeme!) nužno loš, ali u najmanju ruku postoji vjerojatnost očekivanja smetnji.
uriel
AFOL

Post by uriel »

ja sam na kraju dobio dio stvari nakon mjesec dana cekanja i onda sam jos 2 tjedna cekao partial refund :\ i to ne bas malo para
lego obi-yoda vader
AFOL

Post by lego obi-yoda vader »

Eustahije wrote:Podsjetio bih da imamo topic POPIS ISKUSTAVA S INTERNETSKIM TRGOVINAMA za koji je korist već i statistički dokazana. Ne kažem da je dućan s dvije pokude na ovom forumu (skupljene u kratko vrijeme!) nužno loš, ali u najmanju ruku postoji vjerojatnost očekivanja smetnji.
Isprike...
Edit. Danas javili da su poslali jutros. Razočaran, ali nadam se da će sutra doći
Edit2. Poslali nakon 6 dana, još dva radna trebaju za dostavu. Sve skupa 9 dana, katastrofa. Izbjegavati ove prevarante u širokom luku
Do or do not,there is no try
chofus
Pridruženi član kluba

Post by chofus »

Moje iskustvo s Brick.hr

Pošto sam loš pipač (CMFa da ne bi bilo zabune) i pošto je u Vinkovcima ponuda jadna, odlučio sam kontaktirati mailom Lego store da vidim jel mogu naručiti određenih 6 figura (3x farmer, indijanka, kraljica, animal control) pošto znam da oni to prepipaju i označe. Javila mi se gđa/gđica Gabriella Kiss i nakon par mailova kaže da može tako, te da napravim narudžbu na Brick.hr da ih je ona kontaktirala oko traženih figura. Napravio ja narudžbu i reko idem i na mail od Brick.hr poslati za svaki slučaj popis traženih figura.

Danas dolaze figure (vještica je tu samo za slikanje, pošto ću tu sliku staviti u forum za razmjenu):

Image

Jesu oni loše ispipali, ili je komunikacija između njih na nivou?? Možda sam ja samo iznimka, a ostalima štimaju sve narudžbe.
Filip4
Redovni član kluba

Post by Filip4 »

Vjerojatno loša komunikacija. Meni su ispipali cijelu cmf 15 bez greške. Jesu li označene te koje si dobio?
Pratite Klub Kockice na Facebooku i Instagramu! :D
chofus
Pridruženi član kluba

Post by chofus »

Nisu bile označene, očito je loša komunikacija. I ja sam glup što nisam nekog tu zamolio da skokne do storea, pa sam ovako bacio novce u vjetar za figure koje mi ne trebaju.
Star2705
Redovni član kluba

Post by Star2705 »

Meni su sada cmf cijelu seriju savršeno napipali ali seriju prije su mi od 3 figurice jednu potpuno promašili. Još me čovjek u storeu pitao da li želim otvoriti i provjeriti, nisam htjela. Trebala sam.
Možda im se tu i tamo i potkradu pogreške.
Post Reply