Još nikad nisam prevozio gotove Lego kreacije, pa nemam baš iskustva u tome. Moram to izlogisticirati. Obzirom da sam ja iz Međimurja, da li planirate neku izložbu u Čakovcu ili Varaždinu? Bilo bi mi puno lakše za početak na nekoj bližoj lokaciji. A i da se upoznam s vama ekipa!
Dosta novih članova ne razmišlja o logistici kod slaganja kreacije. Tako sam i ja se prošao kod prvih izložbi. Sada kod slaganje odmah to računaš.
Nadamo se da bude izložbi ove godine i u tvom kraju, klub pokriva troškove ukoliko je izložba dalje i dolazi više izlagača ili se donosi više kreacija. Tako da se vjerojatno vidimo
Jaaako zanimljiva i interesantna kolekcija...
Od svih ovih majstorskih modela, najviše bih istaknuo Scaniu 10 x 4 SLT, Actrosa 4165 MP3, JCB kombinirku i sad na kraju ovu prikolicu.
To su modeli koji su razrađeni i do najsitnijih dijelova.
Duga je ukupno 115 cm. U njoj je kombinacija svega. U konstrukciji se najviše koriste technic brickovi, a dio, koji dolazi ispod, na kojem se nalaze 4 servo motora je sastavljen od liftarmova. Pokušat ću od drugog tjedna malo amaterski posnimiti i podrobnije objasniti funkciju svakog modela.