Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

42110 Land Rover Defender

Detaljni i manje detaljni pregledi pojedinih setova.
jojkic
AFOL

Re: 42110 Land Rover Defender

Post by jojkic »

Koliko sam video po internetu.
Ugradnja lego el.motora, baterije itd se može izvesti . Negde sam našao i video, ili postoji user made uputstvo, nisam mnogo pratio jer na
aliexpresu čak prodaju varijante kopije seta :
Land Rover u dve boje (svetlo i tamno maslinasto zelena) ,
Land Rover na daljinsko upravljanje , gde umesto motora, i zadnjih prenosa ide baterija, i elektro motor ako se dobro sećam
pretpostavljam da je to možda deci i zanimljivije, samo ko će da trči za Land Roverom i skuplja otpale delove u vožnji :LEGO03:
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Ja sam vidio da je netko stavio PF medium motor negdje sa strane pa u biti prikazao kako šljakaju brzine ali vozilo je bilo na klocnama, drugim riječima u zraku pa se samo moglo vidjeti kako se kotači vrte uslijed mijenjanja brzina. Eh sad... za neko ozbiljnije dodavanje motora trebalo bi o PF XL motoru razmišljat samo. Veliki je model i treba nekaj jako da ga pokrene. Jedan medium za skretanje i još po koji medium za brzine. Ja to uspješno radim na svojim modelima ali ja se pobrinem da je omjer težine i funkcija tu negdje. Ovaj model je dosta težak, kompliciran i treba tu netko tko zna što radi. Zvone? :LEGO07:
zvonko
Upravni odbor

Post by zvonko »

a za sortiranje kockica pri slganju je najbolje koristiti plastične padelice, zdjelica i slično od sirnih namaza, maslaca, bilo sto. U neku vecu stavim velike komade, u one manje svaku kesicu posebno.

tokom vremena se naviknes na razlicite vrste pinova i točno znaš kako koji izgleda, pa se manje vremena izgubi na traženje. To se razvije jedino slaganjem...
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Nevezano striktno uz ovu temu, ali kad se već spomenulo sortiranje technic dijelova.. Jel zna netko kakve ono tray-eve koriste u LEGO Mastersu? U šta trpaju kockice.. podosta veliko i ima tih 'pretinaca' dosta :LEGO13:
Post Reply