Stigli svi dijelovi koji su falili, nešto naručeno od našeg Paolo Brick Shop a nešto od njemačkog AW's Brick Collection.
Moram pohvaliti Paolo Brick Shop jer je sve došlo jako lijepo zapakirano, sve u svojim malim vrećicama.
Dok je iz Njemačke stiglo također sve ok, no neki dijelovi nisu bili uopće u maloj vrećici već su slobodno letili po kutiji i mogli su vrlo lako ispasti van. Otpakiravanje sam snimao mobitelom, imam običaj to raditi, tek tako

Prije no što su svi dijelovi stigli, rastavio sam kupljenu formulu, oprao i osušio kockice a zatim ih razvrstao.
Evo dijela te atmosfere

Evo završnog proizvoda

Retrovizori, volan, "školjka"

Poklopac motora se podiže pomoću zupčanika i nekakvih "amortizera"

Genijalan sklop motora i cijevi.

Zadnji dio (spojler) se također može podešavati, odnosno njegov nagib.

Nisam ljubitelj stickera pa namjeravam sve odlijepiti.
Stickeri su mi inače totalni promašaj u LEGO svijetu, mislim ono,

.
Ne znam kakvo vi imate mišljenje o njima ali meni uopće ne pašu jer nije to to..
Formula je odlična, uživao sam slagajući ju, ogromna je i kompleksna.
Kao što ste skužili po prvom postu, novi sam u LEGO-u no u zadnjih dva mjeseca koliko se bavim istim, skupio sam priličnu količinu kockica, potrošio nešto novaca, kupio par kilograma refužo raznih kockica od pomiješanih setova. Sklopio par setova od toga, ostalo razvrstao.
Zapalio se totalno, cura odobrava jer LEGO joj je također fora, no starci me sa čuđenjem gledaju.
Najjače mi je dok sam u sobi na podu i slažem, pokuca stara, ja rečem da uđe namjerno onako djetinjastim glasom kao neko malo dijete i oboje prasnemo u smijeh