Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

LEGLO

This is a place where LUGs (LEGO User Groups) from all over the world and LEGO loving individuals can share pictures of their MOCs, discuss LEGO and post other information about themselves and their LUGs. Everyone is welcome! :)
Angeli
AFOL

Re: LEGLO

Post by Angeli »

pa nesto sumnjam da je sarkazam u pitanju; gledajuci njihov sajt, gde vidim sace od matice, od pcela, pretpostavljam da asocira upravo na maticu, gde svi rade sa ciljem veceg dobra za zajednicu; gde male pcelice rastu i napreduju :) takodje, za razliku od nasih kluba (npr tvoj "Skockani" i moj "Beokocka", "leglo" u sebi sadrzi rec "lego", pa je prepoznatljivo, i moze se igrati sa logom (npr sva velika slova LEG i O a slovo "l" nekako izvuceno), tako je odmah lako prepoznatljivo da se radi o klubu ljubitelja lego kockica.

Ne znam, kada sam razgovarao sa Janom telefonom, vezano za preporuku Vase i Legla, i njemu i meni se svidela ideja jedinstva i usavrsavanja, koju klub propagira

ps: ovo je moje licno misljenje, ne mora znaciti da je i cinjenica :)

I eto, mozemo da pozelimo sa srecom, i da se iz njihovog kluba "izlegne" gomila dobrih mocera, i da se svi druzimo zajedno :)
Belgrade`s finest
AFOL

Re: LEGLO

Post by Belgrade`s finest »

Neka je srećno klubu "leglo" i neka nastave vredno da rade kao pčelice, i med će biti berićetan! :)
Image
Beogradski klub ljubitelja lego kockica
http://www.legija.rs
Post Reply