Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

SERIJAL: Naplavljeni

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

Re: SERIJAL: Naplavljeni

Post by _ž_ »

Hvala. Naklon do poda.
Da, uskoro će storyature na ingleški, imam u ladici nešto prevedenih stvari ali ovo... ne znam jel prevodivo uopće... not an easy task, not.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Hoće biti još Klupe, vidio sam da su se likovi pojavili u onoj priči u kojoj tip nabavi pištolj i prijeti onima u striptiz baru.
Sjede na klupi. :LEGO13:

To mi je isto izvrsno, kao i ovo, jer ne vjerujem da su 2 minifiga s nešto LEGO dijelova dostatna za priču.
Jedino je u zadnjoj epizodi klupe kad "koja budala" upeca morskog psa ima više LEGO-a.
A tu i tamo se

Zapravo, prilično su slične priče jer:
-imaju 2 minifiga (tu i tamo još nešto, iako u Klupi ipak ima LEGO-a (i onaj spužvasti tepih sa slovima))
-kapetan ponavlja zapamti to, dok sivi tip u Klupi uvijek na kraju kaže: Hehe, koja budala (osim u zadnjem, onda ide: Hehe, koja... ma ništa. --- tako nekako, čitao sam to prije 2-3 mjeseca, ne znam ni sam više)
-dosta ne-LEGO elemenata (epizoda Klupi u kojoj se radnja odvija na tanjuru s kolačićem ili u vazi s drvetom)
-likovi zbilja znaju filozofirati do boli (na smiješan način)
Moj Brickset
Moj MOCpages

Trenutno u dark ageu. :(
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Odlična analiza. Uopće nisam ni skužio koliko su Naplavljeni slični Klupi (klupa link: http://storyatures.com/Price.aspx?s=Klupa).
Istina, tamo sam i krenuo s tim modelom "uzmi dvije figurice, stavi ih bilo gdje i nek pričaju nešto". Klupa u stvari nije završila, bez obzira na finale zadnje epizode koje se dobro sjećaš :), ali je u pauzi. Najviše zbog drugih dobrih stripova koji se kuhaju.

I iskreno me iznenadila činjenica koliko su i likovi i dijalozi slični. Stvar je valjda u tome da sam loš komičar, i svaki put kad pokušam napraviti nešto duhovito završi na isti način. No eto...

Za kraj da najavim da će pirati ići u još najmanje 4-5 epizoda koliko materijala postoji slikano od ovog ljeta. Slikanje novih materijala bi moglo biti problem, ljeto je davno prošlo. Jes da je ovdje još sunce i 20+ stupnjeva, ali niej to to :LEGO05:

Al ako pirati i završe u raljama neke morske psine nema mjesta tuzi. U pripremi je najmanje još jedan komični serijal koji će trajati bar desetak epizoda.

Hvala na komentarima.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Nakon ponovnog čitanja Klupe primjetio sam da se radnja zadnjeg dijela odvija pred Kamenim Vratima.
Na nekim slikama se vidi čak i štand iza.
kako su meni u sjećanju ostale samo slike običnog zida?

_ž_ wrote:I iskreno me iznenadila činjenica koliko su i likovi i dijalozi slični. Stvar je valjda u tome da sam loš komičar, i svaki put kad pokušam napraviti nešto duhovito završi na isti način. No eto...

:LEGO55:
Ma ne! Loši komičari skoro nikad ne nasmiju publiku, a ove priče obaraju sa stolca u jednom kliku miša.

A osim toga, po meni najbolji pisac svih vremena R. L. Stine redovito piše knjige sa praktički istom radnjom i predvidljive.
Pročitaš 3-5 knjiga neke serije i sve ostalo znaš nakon prvih 20 stranica u idućim knjigama (i na drugim forumima to tvrde).
Pa što, još uvijek piše i piše.

Kako ono ide moto onog genijalca u jednom crtiću..?
"Idemo dalje!" - yep, mislim da je to to.
Moj Brickset
Moj MOCpages

_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Opet isti komentar:
:LEGO16: :thumbs up:

Još uvijek me zabavlja činjenica da je kapetan čisti pesimist i nesposobnjaković (tako je to kad 1/4 tvog tijela od raznih materijala).

I kakve su ono jahte i brodovi u pozadini? :LEGO15:

Sada si počinjem misliti da su oni upali u rupu kroz prostor/vrijeme i našli se na Zadaraskoj plaži ne shvačajući što se
dogodilo.

I mogao bih se kladiti da se već pitaju što to zuri u njih dok oni tako lutaju... :LEGO32:
Last edited by Ikariks on 04. Nov 2010. 19:14, edited 1 time in total.
Moj Brickset
Moj MOCpages

_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Napokon četvorka.

Naplavljeni - S01E04
Image
TataSonicni

Post by TataSonicni »

I tako, sjede oni na kamenu i blebeću o metafizičkim problemima, a ne skuže da pred njima pliva... Nessie?
Tko trči, ne hoda (C) Grunf 19xx
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

TataSonicni wrote:I tako, sjede oni na kamenu i blebeću o metafizičkim problemima, a ne skuže da pred njima pliva... Nessie?

Vid' zbilja.
Sada bi i Naplavljeni mogli steći svoju slavu sa morskim čudovištem.

Priča je presmiješna, a kapetanovo filozofiranje i dalje obara sa stolice.

I kad već ne mogu u AFOL dijelu forumu:
Sretan rođendan _ž_!
Sve najbolje!
Moj Brickset
Moj MOCpages

Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

trebao bi ti i naplavljene tiskat, jab ih rado imala negdje ukoričene na polici međ ostalim stripovljem. Image
Post Reply