PRIČA: Narggunska sunca - Glava XXXIII, XXXIV i Epilog
- badj0
- Pridruženi član kluba
Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava XXXIII, XXXIV i Epilog
Narggunska sunca - Uzlet Crnih Ž možeš staviti novu vrstu crnih one bijele kosture evil fantasya....
ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- kaktusica
- AFOL
Slažem se, jako dobro izvedeno._ž_ wrote:Vuk je kroz cijelu priču doživio preobrazbu od apsolutnog pozitivca i časnog vojnika do paranoičnog fatalista (...) Uživao sam u transformaciji ovog lika, i bio jako sretan što je mogu prikazati i vizualno sa ljubičastim simbolima vuka iz one gadne pastelne Castle linije, uključujući i štit od maxi figa.
Mene samo smeta to što nema kosa._ž_ wrote:Da se razumijemo, ni glave ljudi nisu baš nešto. Kad sam slikao prvu glavu jako sam loše izabrao glave (Bijeli koji ima izgrebanu glavu, a nisam našao bolju) i još sam im zaboravio ili fulao kose (Bijeli i Vuk bezu kose, a Eida ima tamno smeđu kosu, a svijetlo smeđe nacrtane šiške :S ) - sve u svemu, nepromišljeno.

Pa nema ih baš nešto... Mislim da bi bilo super da ih je bilo više._ž_ wrote:Legende o Crnima sam pokušao ubaciti na što više mjesta u priču, makar vjerujem da sam trebao i više.
Sve u svemu, super serijal.

- Brickman
prrrreeeeeeeeeeeeeeeedooooooooooobrrrrrooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
samo kaj mi je žao kaj je vuk umro, mogo si barem na kraju napravit da je on ipak živ ( kao npr. dolizai s ožiljkom na ruci il tak nesto)
i steta kaj je Bijeli ostao bez ruke...
sve u svemu, dabar napravis Narggunska sunca 2, a ne DX(directors cut)
samo kaj mi je žao kaj je vuk umro, mogo si barem na kraju napravit da je on ipak živ ( kao npr. dolizai s ožiljkom na ruci il tak nesto)
i steta kaj je Bijeli ostao bez ruke...
sve u svemu, dabar napravis Narggunska sunca 2, a ne DX(directors cut)
- Ikariks
- AFOL
Meni je ipak najbolji i najsmiješniji dio cijele priče onih par slika u kojima Bijelog savlada drvena lutka. 

- Jure_Grando
- AFOL
sve sto je dobro, kratko traje.
nadao sam se jos kojoj epizodi, mislim da bi se dalo sve razvuci jos malo, a da se prica ne razvodni. ovako mi preostaje samo nadati se nastavku. primjetio sam da je autor po uzoru na am. filmove ostvio otvorenu tu mogucnost. posto narggunskim suncima predvidjam blistavu buducnost i ogromnu zaradu u kinima diljem svijeta ocekujem da na jesen zapocne snimanje nastavka koji bi se mogao zvati back to narggun.

nadao sam se jos kojoj epizodi, mislim da bi se dalo sve razvuci jos malo, a da se prica ne razvodni. ovako mi preostaje samo nadati se nastavku. primjetio sam da je autor po uzoru na am. filmove ostvio otvorenu tu mogucnost. posto narggunskim suncima predvidjam blistavu buducnost i ogromnu zaradu u kinima diljem svijeta ocekujem da na jesen zapocne snimanje nastavka koji bi se mogao zvati back to narggun.
It is only with the heart that one can see rightly. What is essential is invisible to the eye.
- DarioD
@_ž_, dopada mi se dio pojašnjenja stvari koje su na neki način štrik koji povezuju izokola cijelu priču, ali bilo je u ovim gabaritima (koji nisu mali) teško odraditi, ali za ostalo... to je jedino potrebno povremenim izletnicima u svijet Narggun-a. Mislim da je suvišno, ali ok, osjećao si potrebu napisati. Sitne nedorečenosti (više nespretnosti i nesmotrenosti) mislim da su ok i po meni daju aromu svemu. Idealne stvari postanu vremenom dosadne, a ovako uz priču, zanimljivo je čačkati po detaljima i duže se zadržavati na svakoj slici /za krepati mi je nedoumica (mislim da je eustahije) kako se na pravi način montiraju latice cvijeta/.
E, da, pitanje crnih... njihovo uprizorenje, paaaa, trebalo bi biti kao i sve u Narggun-u. Moraju biti bijele do sive puti, a ime crni su dobili iz poznatog razloga... Za vrijeme zimskog solsticijia u trajanju jednog sunca, a u vrijeme "Velike slabosti čestitog Nigrra" ........
E, da, pitanje crnih... njihovo uprizorenje, paaaa, trebalo bi biti kao i sve u Narggun-u. Moraju biti bijele do sive puti, a ime crni su dobili iz poznatog razloga... Za vrijeme zimskog solsticijia u trajanju jednog sunca, a u vrijeme "Velike slabosti čestitog Nigrra" ........
- Eustahije
Da, a osim toga čitanje ispočetka kad znaš tko koga zapravo daje jednu posve novu dimenziju doživljaju. Evo ja upravo završio prvu epizodu. Kad je objavljena bila mi je... ono... ajd' dobro... dva minifiga u pedeset poza blebeću nešto. A sad mi je itekako zanimljiva kad razumijem o čemu oni to!DarioD wrote:zanimljivo je čačkati po detaljima i duže se zadržavati na svakoj slici
Ima li Eida istu boju suknje kao odraz u vještičjim očima dok razgovara s njom? Da, ali nije bitno.
- _ž_
- AFOL
Još me boli taj početak Nargguna. Bio je spor, lagan, nezanimljiv... Tko zna koliko je potencijalnih čitača odbio...Eustahije wrote: Evo ja upravo završio prvu epizodu. Kad je objavljena bila mi je... ono... ajd' dobro... dva minifiga u pedeset poza blebeću nešto. A sad mi je itekako zanimljiva kad razumijem o čemu oni to!
Iako spor početak ima i svojih vrlina, ipak sam drugi put odlučio malo drukčije...
Eustahije wrote:Ima li Eida istu boju suknje kao odraz u vještičjim očima dok razgovara s njom? Da, ali nije bitno.

- Luka
- AFOL
Zašto kraj ???
. Sve što je dobro kratko traje ??? Zašto ??? 

Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
- Brickman
nažalost, takav je život!