Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava prva

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava prva

Post by _ž_ »

djile84 wrote:strana 22 - potkrala se jedna greska u tekstu - mogli bacali kletve
inace meni veoma zanimljivi likovi
Tnx. Evo prvo Sunce za nagradu! (Nadam se da zeleni neće poludjeti ako to pišem u edite samih postova.)
StoneAgeHero wrote:Ljudi bez kaciga su celavi, bilo bi mnogo bolje da imaju kosu.
Ovo i mene boli. Jednostavno sa mzaboravio :( Tek nakon par uslikanih epizoda sam skužio, a onda mi je bilo prekasno za ponoviti sve. Tako da su sad mnogi likovi old-scool, bez kose, ali svi koji su slikani kasnije uglavnom imaju kose.
StoneAgeHero wrote:Mislim da jedan ork nemoze nikog okruziti, mozda napasti s leda ili nesto u tom stilu. Neznam bas kako bi to rekao, ali ovo cudno zvuci. :LEGO24:
Heh, ovo neću još komentirati. Čekam dobar komentar drugog čitatelja koji će ovo objasniti i zaraditi si Sunca. ;)

Iduća glava - sutra!
FastForce
AFOL

Post by FastForce »

Zanimljiv početak, moja glavna primjedba bi bila manjak detalja (Cvjetići, možda pokoja zmija, pauk, puteljak po kojem Vuk i Bijeli "patroliraju" - pogotovo kod tvrđave, pa mora valjda biti neka cesta! :LEGO05: ) Osim toga, za sada sve super! A kraj je legendaran! "Ovaaaaj... Jedan!" :LEGO23:

STORYATURES EDIT: 1 Sunce za komentar
Legopwnage
AFOL

Post by Legopwnage »

Istina, fali detalja. Također bi kod tvrđave stavio više stražara npr. strijelaca. Inače je priča super i jedva čekam nastavak. I također bih trebao ubacit malo adrenalina. Da oni su uspaničeno bježali, ali treba to nekako poboljšat... Neka strelica proleti npr. Vuku pored glave... I tako. Ti si super u photoshopu tako da je sve moguće. Ja samo predlažem. :LEGO07:
Dark ages.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Da, oni su se prepali. A kako su u strahu velike oči, tako sve izgleda veće i više i gore nego jest. Vidio bi vas da naletite na jednog zubatog zelenog ;)

Detalja znam da fali, ali tad kad je to slagano, nit sam znao bolje, nit sam imao kockica za bolje.

Photoshop... eh.. ne bi, nisam za specijalne efekte, pokušavam to progurati što više puristički (iako ima iznimki). U stvari, u nekim kasnijim epizodama photoshopiranje (uklanjanje pozadine) je toliko loše da je to sramota jedna, sigurno ću neke fotke morati popravljati, ali zato i imam vas da mi ukažete na sve to što ne valja.

Anyway, kakva strelica? Ali taj se Ork jednako prepao njih kao i oni njega i svo vrijeme uspaničeno trči na drugu stranu.
Legopwnage
AFOL

Post by Legopwnage »

Ovisi kako si ti to zamislio sebi u glavi, a kako sam ja sebi u svojoj. Ja to nisam shvatio kao da se on njih isto preplašio... Više ko da se negdje šuljao i promatrao ih... Onako dok oni stoje i gledaju uokolo on iza njih kod nekog drveta... Mislim tako nešto. Strelica je bilo malo glupa ideja ali ja sam si to drugačije zamislio.

STORYATURES EDIT: 1 Sunce za komentar
Dark ages.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

To je u stvari odlično, jer ok je da si to svatko doživi po svome, tko je taj Ork i što je tamo radio, posebno zato što i nema naznaka što se s njim dogodilo.
Mislim da je to dobra odlika priče, neki su je doživjeli kao napetu, neki kao komičnu, zadovoljan sam :)
FastForce
AFOL

Post by FastForce »

_ž_ wrote:...neki su je doživjeli kao napetu, neki kao komičnu, zadovoljan sam :)...
A neki kao ja oboje! :LEGO05:
Last edited by FastForce on 08. Mar 2010. 22:29, edited 1 time in total.
flek
AFOL

Post by flek »

StoneAgeHero wrote:og okruziti, mozda napasti s leda ili nesto u tom stilu. Neznam bas kako bi to rekao, ali ovo cudno zvuci.
LUKA commander Cody wrote:slazem se, ali ipak bila je gusta magla, mozda je taj jedan ork bio samo izvidnica...
A, jeste bukvalni... Pa čitajte malo između redaka...

Mani je Vukova rečenica "Pazi, Bijeli, ork nas pokušava okpkoliti" legendarna... Prava LOL- čina...
A i otkriva _ž_-ov stil humora. Prikriven, ali fanastičan...
Jakov
AFOL

Post by Jakov »

Evo da dodam i ja svoj komentar.

Prva glava mi se svidjela, no ne mogu još ništa puno reći. Dobio sam dojam da je Bijeli nekakav rebel (nezadovoljstvo kraljevom vladavinom), ne baš preveliki junak, zaljubljen do ušiju, no ipak ima ogromni potencijal da bude upravo odmetnik, a također i da bude glavni junak/heroj cijele priče. Vuk je pak čovjek koji ne voli hijerarhije i diobe među narodom, no ipak ima strahopoštovanje prema nadređenima i predan je ratnik. Izvršava svoju dužnost i poštuje kralja. Obojica su pak prilično preplašeni jednog orka, tako da dobijam dojam kako su orkovi u ovoj priči ljudima velika prijetnja i strah.

Enivej, odličan početak, baš kako treba biti... :LEGO05:

STORYATURES EDIT: 3 Sunca za karakterizaciju
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Jakov wrote: ...Bijeli nekakav rebel (nezadovoljstvo kraljevom vladavinom), ne baš preveliki junak, zaljubljen do ušiju, no ipak ima ogromni potencijal da bude upravo odmetnik, a također i da bude glavni junak/heroj cijele priče. Vuk je pak čovjek koji ne voli hijerarhije i diobe među narodom, no ipak ima strahopoštovanje prema nadređenima i predan je ratnik. Izvršava svoju dužnost i poštuje kralja...
Ovo je vrijedilo 3 Sunca, ali moram dodati - predobra karakterizacija!!! Nastaviš li ovako neće biti zanimljivo čitati dalje, jer se pogodiš unaprijed! I to sve već iz prve epizode!?
Post Reply