Prvo lego-hacker kaže da ga zanimaju sve SW figure na zadnjoj slici , a onda se netko (markoerlic?) dogovori
za darth maula i starkillera (na zadnjoj slici, duh, navodno već trejdano).
A ponude za sve te figove na zadnjoj slici je bio chrome C-3PO.

Jedna od najrjeđih figura na svijetu, ko bi ga trejdao za ne tako rijetke figove.
A i molim te, koliko ljudi u RH uopće ima chrome gold C-3POa?!!?
I ima ga baš neki AFOL kojem nije palo na pamet prije se uključiti u LEGO zajednicu, nego ba u isto vrijeme kao neki drugi
AFOL koji baš treba chrome C-3PO-a i neke druge fora, skupe figure, a nudi više-manje mizeriju (naspram
bijelog Bobe i chrome C-3POa sve što pogledam je više manje mizerno, pa je ovo više subjektivno mišljenje o figovima).
Iskreno, nadam se da sam u krivu (što bi uzrokovalo javnu sramotu s moje strane) i da vas tip neće prevariti, ali
kako ne naučite (kao što je davor rekao) --- katkad je predobro da bi bilo istinito, oprez na prvo mjesto.
(inače ću morati peći kokice svakih put kad se pojavi novi prodavač s mrak ponudom)
EDIT: Već ste postali dva puta prije mene?? Pa nije mi post tako dug.
1. Vrijeđanje je zabranjeno pravilima foruma.
2. Vrlo lako, s obzirom na to da te prati glas lošeg prodavača, takva osudba je bolja bez reakcije osuđene strane.
Samo dodaje ulje na vatru.
3. To uopće nije pristojan način upućivanja nekoga da je prekršio pravila. (ovo zadnje ide aldinu)