evo, imam trenutno jedno pitanje, ali i ubuduće svi pa tako i ja mogu stavljati pitanja tu kako nešto izvesti s kockicama na što su naišli na internetu =)
dakle kako ove pukotine napraviti?
Nije nužno cijeli zid debljine 2, ali ovi uvučeni djelovi svakako jesu. Ovisi o tome da li građevina ima uređenu unutrašnjost ili ne (da li zid treba i sa unutarnje strane biti lijepi). Mislim da je ovo možda i tile spojen na plate, pa onda na headlight.
Ako želiš zid debljine jednog studa, koji je glatki sa druge strane, možeš koristiti npr. panele:
Makar, s tim bi se dobile jako duboke rupe, ne bi bilo tako lijepo. Druge ideje mi trenutno ne padaju na pamet...
Modificirana bricka s jednom točkom, ne rupom, spojeni na tile. Jer da je headlight bi se vidjele na dnu tilea dio od headlight-a. (moguce je jedino na 2x2)
Nadam se da ste skužili što sam htio reći. (ps. neznam dali sam dobro napisao imena kockica, te dali ste me shvatili)
ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Zid ima barem 2 bricka debljine, a prilično sam siguran da 1x1 brickovi sa 1 studom drže tileove.
Na brickove je zatim dodan red plateova, a tek ona ide tileovi.
Sumnjam da tileove drži headlight brick jer bi se trebali koristiti paneli u drugom redu zida, a i ružno bi izgledalo
kad bi se gledalo odozdo (vidjela bi se rupa debljine pola platea).
Meni bi trebao tutorial kako napraviti kuglu, a da ima studove sa svih 6 strana.. od ogromne koristi bi mi bilo i kada bi taj tutorila imao i listu potrebnih dijelova.