tnx
vrat je takav jer sam bio aljkav
mali update: kuća je išla na rušenje jer je bespravno sagrađena te je na istom mjestu predviđen mali botanički vrt
vidim ose uskoro
nova kreacija je gotova! Napravljena za Klementinino natjecanje "Be My Brickentine".
Stavil bum samo jednu sliku i link na novootvoreni MOCpages. Nadam se da bu vam se svidlo jer je rađeno s ljubavlju
Čista ljubav.
Atmosfera, genijalna rješenja gradnje, ali najviše atmosfera, i lagani spori ritam priče. Pa creshendo na kraju... Uff... Nisam baš ljubitelj takvih lijepih ljubavnih priča gdje nitko nitko ne prevari, otme, ubije ili odlaže, ali... divno. Zbilja divno.
Surduk wrote:
..dotle evo nešto što sam sklepao iz čiste znatiželje.. Naime palo mi je na pamet za što bi se mogli iskoristiti plastika koja se skida sa ovog bilja (ne znam kak se to zove)..
rezultat je zanimljiv
e sad: zanima me da li ste negdje na internetu vidjeli da netko koristi te ostatke i dali to smatrate "legalnim". Također bih pitao Klementinu da li je takav detalj legalan za njenu nagradnu igru "Be My Brickentine"
ja sam prvi put vidio kod Mark Kelso-a ali nigdje drugdje tako da neznam kome bi se pripisale zasluge, ja sam iskoristio na ovaj način za varaždin izložbu
@ sladunjavost: što mogu kad sam nepopravljivi romantičar..
slobodno me rejtate na mocpagesima
p.s. glavna inspiracija mi je bio citat od Antoine de Saint-Exuperya "Love does not consist in gazing at each other, but in looking together in the same direction." čime i završava priča..