Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
-
- AFOL
Re: Nadolazeći LEGO setovi
Zbog mog jednog posta napravio sam 3 lista komentara
.Što se tiče ovih setova svi će nažalost biti skuplji od 200kn

- Ikariks
- AFOL
Pa nisi ti, nego forumaši, ali je sve to bila posljedica tvoga posta.
Btw. Ročkas tio je 3 dana poslije rođendana moga brata.
Ja imam krizmu, tako da mi je to rješenje za ovogodišnji SW ljetni val, ali iduće godine štednja.
Da Davor, ajde, moramo čuti mišljenje najvećeg LSW-ovca u Hrvata.
Btw. Ročkas tio je 3 dana poslije rođendana moga brata.
Ja imam krizmu, tako da mi je to rješenje za ovogodišnji SW ljetni val, ali iduće godine štednja.

Šta? Koliko ja znam Han Solo nema novi izgled (look), takav je već bio u Slaveu 1.vid051 wrote:Nego novi ljuk han solo i ekipa je to iz nadolazeceg milenijum falkona?????
Da Davor, ajde, moramo čuti mišljenje najvećeg LSW-ovca u Hrvata.

7877
- jedini novitet je naboo pilot koj je puno bolji od proslih
- anakin iako je nova figura jedva da se promjenio od onog iz 7660 seta iz 2007.g
-security droid - stara figura,ali dobrodosla
-r2-d2 - stara figura
7956
- logray super zgleda, fora je da ima cak i malu torbicu
- ewox ..... malo mi crno sa zelenim ne pase bas....
- scout trooper - stara figura
7957
- opress izgleda sjajno...ali ono ...kome u stvari treba ta figura?
7959
-geonosian pilot je odlican
-mundi je meni los i opce mi ta spika s headgearom nevalja - sori ljudi ali izgleda ko neki turcin s tim na glavi. to nije to. trebali su ljepo sloziti glavu od cvrste plastike! Thi-Sen je najbolji primjer da se moze napraviti fenomenalna glava od tvrde plastike (stovise kod njega je i vise od glave u igri)
7961
-maul ....ovaj headgear mi je nakaradan...bez toga je prakticki isti ko stari (ajd minimalno je drukcije printa, ali smao minimalno)
-padme - skoro ista ko stara, jedino skinjara...minimalno promjenjen print...
-panaka je odlican! definitivno odlican!
-qui-gonn je prakticki isti ko stari - ista kosa, prakticki isto lice, prakticki isti print torza, jedino kaj je skinjara
7962
-watto je super napravljen, ali mi bode u oci ta bejbi plava, inace je figura i pol
-sebulba izgleda bolje od proslih varijanti ali i dalje mi je debilno napravljen, stovise tu mi izgleda ko neki masters a ne lego
-anakin klinac - ista sfigura ko u 7877 setu, jedino ima tu kacigu...
-wald - odlicann!
-kenobi - ono...isto minimalni kozmeticki zahvat o takvih prijasnih varijanti...
Republic fregat
-yoda - stara figura
-wolfee i klon izgledaju super
-koth izgleda ko da je ispado iz kaoboji/indijanci seta a ne da je jedi zabrek...headgear ga je totalno unakazio.... zaokruzena glava s rogovima, ko neko bure izgleda....mislim ono....srot
-vos vec lici na nesto.potpuno nelosa figura!
Millenium falcon
- han solo - ista figura ko endor/death star samo ima plave noge a ne smedje
- chubi isti
- luke uz iznimku kose isti ko 2010 verzija iz speedera....
eto moj komentar...pol toga srot. pol toga genijalno...ali ajd cak iovaj srot bolje da je i to neg da ga nema.
- jedini novitet je naboo pilot koj je puno bolji od proslih
- anakin iako je nova figura jedva da se promjenio od onog iz 7660 seta iz 2007.g
-security droid - stara figura,ali dobrodosla
-r2-d2 - stara figura
7956
- logray super zgleda, fora je da ima cak i malu torbicu
- ewox ..... malo mi crno sa zelenim ne pase bas....
- scout trooper - stara figura
7957
- opress izgleda sjajno...ali ono ...kome u stvari treba ta figura?
7959
-geonosian pilot je odlican
-mundi je meni los i opce mi ta spika s headgearom nevalja - sori ljudi ali izgleda ko neki turcin s tim na glavi. to nije to. trebali su ljepo sloziti glavu od cvrste plastike! Thi-Sen je najbolji primjer da se moze napraviti fenomenalna glava od tvrde plastike (stovise kod njega je i vise od glave u igri)
7961
-maul ....ovaj headgear mi je nakaradan...bez toga je prakticki isti ko stari (ajd minimalno je drukcije printa, ali smao minimalno)
-padme - skoro ista ko stara, jedino skinjara...minimalno promjenjen print...
-panaka je odlican! definitivno odlican!
-qui-gonn je prakticki isti ko stari - ista kosa, prakticki isto lice, prakticki isti print torza, jedino kaj je skinjara
7962
-watto je super napravljen, ali mi bode u oci ta bejbi plava, inace je figura i pol
-sebulba izgleda bolje od proslih varijanti ali i dalje mi je debilno napravljen, stovise tu mi izgleda ko neki masters a ne lego
-anakin klinac - ista sfigura ko u 7877 setu, jedino ima tu kacigu...
-wald - odlicann!
-kenobi - ono...isto minimalni kozmeticki zahvat o takvih prijasnih varijanti...
Republic fregat
-yoda - stara figura
-wolfee i klon izgledaju super
-koth izgleda ko da je ispado iz kaoboji/indijanci seta a ne da je jedi zabrek...headgear ga je totalno unakazio.... zaokruzena glava s rogovima, ko neko bure izgleda....mislim ono....srot
-vos vec lici na nesto.potpuno nelosa figura!
Millenium falcon
- han solo - ista figura ko endor/death star samo ima plave noge a ne smedje
- chubi isti
- luke uz iznimku kose isti ko 2010 verzija iz speedera....
eto moj komentar...pol toga srot. pol toga genijalno...ali ajd cak iovaj srot bolje da je i to neg da ga nema.
- Plo Koon
- AFOL

Mislis na ovak nesto?
- badj0
- Pridruženi član kluba
E taj ima visoko čelo 

ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Ikariks
- AFOL
Pa već su bila dva skinny Qui-Gona.Davor wrote:-qui-gonn je prakticki isti ko stari - ista kosa, prakticki isto lice, prakticki isti print torza, jedino kaj je
skinjara
Prema BL-u:

- Plo Koon
- AFOL
ovaj drugi je Obi wan kenobi, a ne qui gon jinn!
Ikariks wrote:Pa već su bila dva skinny Qui-Gona.Davor wrote:-qui-gonn je prakticki isti ko stari - ista kosa, prakticki isto lice, prakticki isti print torza, jedino kaj je
skinjara

Plo Koon wrote:
Mislis na ovak nesto?
vise sam mislio da bude ljepo oblikovana glava, ali od jednog komada

- Plo Koon
- AFOL
no moras priznat da vecini figova headgear super stoji(aayla, shaak ti, saesee)Zamisli njih sa jednodjelnom glavom.
E al eeth koth je fakat nakaza od figure kad ga promatram...zapravo sto ga vise promatram to mi je ruzniji i manje slican pravom.
E al eeth koth je fakat nakaza od figure kad ga promatram...zapravo sto ga vise promatram to mi je ruzniji i manje slican pravom.