Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Surdukove kreacije

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Post Reply
dariodesu
AFOL

Re: Surdukove kreacije ^^,

Post by dariodesu »

odlično, toliko detalja i odlična riješenja, stvarno genijalno
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

Hvala lijepa na divnim komentarima :LEGO70: !!!

@steinberg: tnx, volim lustere :LEGO05: još je jedan u kući al je nekak mali i bezličan pa ga nisam slikavao posebno al se da nazrijeti na

Image

@Marin: Vlak je dobil na poklon od tete, a model dvorca bu dobil ak bude dobar :mrgreen:

@pjurkovi: Kad krenem gradit obično krećem od detalja koje zamislim i njih napravim prve (u ovom slučaju okvir ulaznih vratiju sa polukružnim stepenicama i prozorčiće u prizemlju a onda postepeno gradim, sastavljam i rastavljam oko tih par stvari te se trudim da sve bude dinamično a opet uravnoteženo [ovo zvuči tolko pretenciozno da sam malo povratio u usta :mrgreen: ]). Ideju za vitraž sam pokupil od tebe :LEGO05: (moc pod imenom "A letter "). Slika na stepenicama je sklepana u zadnji čas i tu je samo da popuni zid i poprilično je jadna tak da ju ni nisam slikao..

@kaktusica: hvala lijepa, to mi je prvi umivaonik-mada mi je tak nekak logično i bez napora pao na pamet pa se nebih čudio da je to već netko napravil..

Još jedanput iskrena hvala na poticajnim komentarima! :LEGO28:

edit:
kuća kad je rastavljena

Image

slika sa strane:
Image

lusteri:
Image

Image

radna verzija lokomotive:

Image

i nešto što se na kraju nije uklopilo u dječju sobu jer je prevelko za klinca:

Image
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

odlično! izvana mi je također super, al interijer je zakon. :LEGO03:
naj detalji su mi klavir, kredenc u kuhinji, lusteri, kamin i wc, a sviđa mi se ideja s podovima, brickovi umjesto tileova.
super! :LEGO05:
Marin
Počasni član kluba

Post by Marin »

Meni je super ona strelica koja ti kaže gdje da upikneš zid.
Eustahije

Post by Eustahije »

Galadriel wrote:sviđa mi se ideja s podovima, brickovi umjesto tileova.
Hehe, linoleum!
Galadriel wrote:izvana mi je također super, al interijer je zakon.
Točno! I ja bih istaknuo sjajan luster (onaj s lampama prema dolje mi je zakon, ne volim žarulje u boji :LEGO10: ) i klavir, ali i sat s kukavicom (nalikuje malo na detektor požara, ali pretpostavljam da toga u tom dvorcu nema), kamin, baldahin (daje ideju za kreaciju za clemensinu igru :LEGO15: ), klinčev stolac i krevet...

Čudi me da nitko nije spomenuo mjehuriće od sapunice u kadi, možda je to vama neka stara fora? Meni je nova i obara me s nogu!
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

da, mjeruhići u kadi su genijalni, zaboravih to spomenut. :LEGO04: i ovaj konjić za njihanje je kul, nema veze što je velik.

opet marin uočava stvari koje nitko drugi ne bi ni da tri dana proučava fotke. :LEGO23: :LEGO10:
Matija
Počasni član kluba

Post by Matija »

Super je kucica! Gomila detalja! Hvala na sudjelovanju na natjecanju. Dobio si i podosta bodova, ali na zalost ne dovoljno, zao mi je bas! Nemoj da te obeshrabri i za slijedece natjecanje zelim opet vidjti ovako lijepi rad! :LEGO05:
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

:LEGO04: ajme hvala!! nemate pojma kolko mi znače pohvale od ovako kreativnih ljudi kao što ste vi! :LEGO28: Znao sam da se nebum progural visoko na natjecanju jer sam bio na knap s vremenom (čitaj: prekasno sam počeo sa gradnjom) pa sam finiš totalno sprčko (okućnicu nisam ni napravio).. S druge strane, ovo mi je bilo prvo natjecanje u životu te sam skužil kolko znaći planiranje u naprijed :LEGO05:
Upravo radim za Klementinino natjecanje tak da očekujte još jedan veći rad kroz ovih par tjedana..

..dotle evo nešto što sam sklepao iz čiste znatiželje.. Naime palo mi je na pamet za što bi se mogli iskoristiti plastika koja se skida sa ovog bilja Image (ne znam kak se to zove)..
rezultat je zanimljiv
Image

e sad: zanima me da li ste negdje na internetu vidjeli da netko koristi te ostatke i dali to smatrate "legalnim". Također bih pitao Klementinu da li je takav detalj legalan za njenu nagradnu igru "Be My Brickentine"
steinberg

Post by steinberg »

ti bi bas puzavac voljenoj, a?
cool!
Surduk
Upravni odbor

Post by Surduk »

:mrgreen: kaktus je odavno postao klišej po tom pitanju
Post Reply