Sviđa mi se star wars

Evo ga, pa zbilja ne kužim što je toliko loše kod detaljnih fora figurica (mali zeleni iz Toy Storya npr. su ultra simpatični).The lego Emperor wrote:Plo Kloon, a sta tek reci za toy story figurice... Ipak je ovaj SW koliko-toliko prihvatljiv...
Mislim da su tada imali manje budžete za SW setove (pogotovo na početku) i mogli su raditi manje novih kalupa nego danas.Plo Koon wrote:Osobno vise volim neke figurice koje lice na LEGO kocke, a super izgledaju.
npr. Boba i Jango fett, geonosiani, plo koon i kit fisto, greedo i onaconda, stari yoda, vader. Naravno da su i nove jako lijepe, ali ove su nekako original.
Treba se naviknut na ove nove.A jel netko zna zasto LEGO odmah nije radio tako detaljne figure?Nisu mogli zbog tehnologije ili nisu htjeli?
p.s. ono sto stvarno nemogu progutat su clone wars oci, fuj!
Žao mi je, ali ne slažem se s tobom. S normalnim glavama likove iz Toy Storya bilo bi nemoguće prepoznati.The lego Emperor wrote:Pa ikariks, ove nove glave uopce se nemogu nazvati lego glavama, ko da je neka kineska jeftina igracka, neuskladjena... mislim ono...
Ipak ima neka tradicija, izgled lego minifigure... Raditi ovakve figfurice bez ikakve potrebe, praviti od lega neku prosjecnu igracku... ja se grozim cim vidim ove toy story setova, strahota