Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI

Najave, prisjećanja, konzultacije, mišljenja...
Post Reply
LegoTrainFan
Mlađi forumaš

Re: Nadolazeći LEGO setovi

Post by LegoTrainFan »

Gdje kupiti magnet figove? Il se sam mogu naručiti?
Sviđa mi se star wars :LEGO03:
Maersk, maersk maersk :D
10219
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

@LegoTrainFan: Jedno pitanje je dovoljno. U RH ih je nemoguće nabaviti, jedino ako Matija nabavi pokojeg u svom dućanu,
tako da ti ostaje samo Bricklink, ebay i slično.

Odustao sam od svoje ideje za kupnjom magneta jer će tako i tako figurice koje želim izaći u setovima kroz 2011. :LEGO04:
The lego Emperor wrote:Plo Kloon, a sta tek reci za toy story figurice... Ipak je ovaj SW koliko-toliko prihvatljiv...
Evo ga, pa zbilja ne kužim što je toliko loše kod detaljnih fora figurica (mali zeleni iz Toy Storya npr. su ultra simpatični).
Moj Brickset
Moj MOCpages

Trenutno u dark ageu. :(
Plo Koon
AFOL

Post by Plo Koon »

Osobno vise volim neke figurice koje lice na LEGO kocke, a super izgledaju.
npr. Boba i Jango fett, geonosiani, plo koon i kit fisto, greedo i onaconda, stari yoda, vader. Naravno da su i nove jako lijepe, ali ove su nekako original.
Treba se naviknut na ove nove.A jel netko zna zasto LEGO odmah nije radio tako detaljne figure?Nisu mogli zbog tehnologije ili nisu htjeli?

p.s. ono sto stvarno nemogu progutat su clone wars oci, fuj!
The lego Emperor
AFOL

Post by The lego Emperor »

Pa ikariks, ove nove glave uopce se nemogu nazvati lego glavama, ko da je neka kineska jeftina igracka, neuskladjena... mislim ono...

Ipak ima neka tradicija, izgled lego minifigure... Raditi ovakve figfurice bez ikakve potrebe, praviti od lega neku prosjecnu igracku... ja se grozim cim vidim ove toy story setova, strahota
ImageImage

May the Lego brick be with you!
Tomek
AFOL

Post by Tomek »

Složio bih se da neke SW figurice ne izgledaju kao lego, ali uglavnom su ok. A toy story su meni osobno super, ne vidim kako bi mogle biti manje detaljne a opet tako dobre (npr. ovi mali zeleni bi izgledali skroz glupo da imaju obične minifig glave).
Image
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Plo Koon wrote:Osobno vise volim neke figurice koje lice na LEGO kocke, a super izgledaju.
npr. Boba i Jango fett, geonosiani, plo koon i kit fisto, greedo i onaconda, stari yoda, vader. Naravno da su i nove jako lijepe, ali ove su nekako original.
Treba se naviknut na ove nove.A jel netko zna zasto LEGO odmah nije radio tako detaljne figure?Nisu mogli zbog tehnologije ili nisu htjeli?

p.s. ono sto stvarno nemogu progutat su clone wars oci, fuj!
Mislim da su tada imali manje budžete za SW setove (pogotovo na početku) i mogli su raditi manje novih kalupa nego danas.

Meni su CW oči super. Izgledaju sasvim realno, a i sviđa mi se "crtićki" izgled. :LEGO25:
The lego Emperor wrote:Pa ikariks, ove nove glave uopce se nemogu nazvati lego glavama, ko da je neka kineska jeftina igracka, neuskladjena... mislim ono...

Ipak ima neka tradicija, izgled lego minifigure... Raditi ovakve figfurice bez ikakve potrebe, praviti od lega neku prosjecnu igracku... ja se grozim cim vidim ove toy story setova, strahota
Žao mi je, ali ne slažem se s tobom. S normalnim glavama likove iz Toy Storya bilo bi nemoguće prepoznati.

Detaljne glave su baš super.
I ne bih rekao da je bez potrebe inače ih LEGO ne bi ni radio.

@Tomek: Potpisujem! Osim za ovo da ne izgledaju kao LEGO, jer, kao i Toy Story minifigure, ne bi to išlo s normalnim
glavama (Mon Calamariji i Plo Koon npr.). Iako, neke su mogli napraviti tako da bude glava + headgear, ali nisu (Kit Fisto)
i zbog toga izgleda bezveze s gumastom glavom. :LEGO26:
Moj Brickset
Moj MOCpages

Luka
AFOL

Post by Luka »

Baš me zanima ako će kod Ki-Adi-Mundija biti glava + headgear ili će biti kao Patrick
Image .
Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
Tvrdica

Post by Tvrdica »

Nadam se da ce glava bit izvedena kao u Patricka jer bi ta ideja s glavom+headger bila glupa. I sam posjedujem minifig Patricka i priznajem da je to izvrsno rjesenje. Da ne naprave patrick-stil glavu bilo bi steta.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Ako ne mijenjaju ništa, biti će izduljena glava, barem se nadam.
Iako, ideja sa headgearom ne bi bila loša, jer bi se i glava i headgear mogli koristiti na razne načine.
Moj Brickset
Moj MOCpages

Luka
AFOL

Post by Luka »

Na nekima figuricama frankestaina ImageImage odlično je rješen problem jer sa headgearom jer da je cijela glava zajedno nebi pasalo
Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
Post Reply