Ovaj topic je za najave i komentiranje raznih gostiju koji su na Storyaturama objavili po jednu-dvije priče.
Prva od priča ove teme, prvi put objavljena još dalekog 27.10.2008. je of člana našeg foruma - zebracata.
sven: Abrakadabra Policijska burleska u 22 slike Sven Nemet (na forumu: zebracat) akademski slikar iz Zagreba uvodi nove tehnike u vizualni storytelling i otvara nova (stražnja) vrata LEGO humora.
mobula i little m: Mantograd - Oteto blago Pilot epizoda nikad realiziranog serijala Mantogradskih kronika na 9 stranica Prvijenac iz 25.11.2008. autorskog para mobule i njenog malog m-a.
gabe: The only way is up Penjanje u 32 slike Četvrti rad za Storyatures natjecanje za najbolju priču iz 2.4.2009.
Penjući se površinom, gabe kopa duboko, u običnoj jutarnjoj meditaciji pod vedrim nebom.Eh, kako mi fale penjanja sljemenom i filozofiranje niočemu, a o najbitnijem.
Poseban biser su knjige, koje osim super scenografije, svaka svoju priču priča u datom trenutku.
Indiana Jones: Gladijator Obrada znanog spektakla u 84 slike Indy je član je LEGO kluba Kockice i najmlađi živući autor na Storyaturama.
Ipak u svojim zrelim trinaestima ima što za ponuditi. Remake Gladijatora u LEGO-u više je od stripa. Svakako potražite i filmsku verziju na: Gladiator brick-movie.
aa: Drvena Poezija u 19 slika Prava poezija sa zadnjeg Storyatures natječaja, iz doba kad se činilo da se stripovi mogu raditi svačim, a ne samo kockicama.
DarioD wrote:Suppeeeer! LEGO, Matchbox,.... i ono drfce
Zaboravio si cestu spomenuti, meni je i ona odlično sjela, kao iz stripa ispala. Inače bih se bunio da mi je previše nelega i da kako-sad-to, ali ovdje baš pristaje uz priču, dočarava neki paralelni svijet, dobro bi pasala i odjavna špica Zone sumraka.
mobula i little m: Mantograd - Oteto blago Pilot epizoda nikad realiziranog serijala Mantogradskih kronika na 9 stranica Prvijenac iz 25.11.2008. autorskog para mobule i njenog malog m-a.
želiš reći da nema dalje!? Katastrofa, a taman sam se navukao... Trebalo je biti upozorenje da nema dalje i tko ne voli nedorečene stvari da niti ne počinje čitanje... Inače super je napravljeno... Dopada mi se kako način usjecanja pojedinih slika podiže dinamiku radnje...
Šteta!
Teško je svakodnevnu verbalnu komunikaciju (koja nije književne naravi) dočarati zapisom, stoga je autorica namjerno neknjiževno pisala....
Tako i ja ponekad
Sto i četrnaesna priča na Storyaturama! Reizdanje starije gabeine priče.
gabe: The only way is up Penjanje u 32 slike Četvrti rad za Storyatures natjecanje za najbolju priču iz 2.4.2009.
Penjući se površinom, gabe kopa duboko, u običnoj jutarnjoj meditaciji pod vedrim nebom.Eh, kako mi fale penjanja sljemenom i filozofiranje niočemu, a o najbitnijem.
Poseban biser su knjige, koje osim super scenografije, svaka svoju priču priča u datom trenutku.
aa: Drvena Poezija u 19 slika Prava poezija sa zadnjeg Storyatures natječaja, iz doba kad se činilo da se stripovi mogu raditi svačim, a ne samo kockicama.