EDIT: Da li je to nova kapa!

ovo s malevolanceom zvuci ko tezi B...S... s tim da lik tvrdi da ce nabaviti ovih dana (a nije) slike ljetnih!! setova (7 mjeseci u napred) a jos nemamo ni postene slike january 2011 Special Edition setova koji su out za jedva mjesec danaIkariks wrote:http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=48771
Review jednog novog Atlantis seta, ovaj mi se čak i sviša, LEGO postaje prava umjetnost čak i u setovima
prvenstveno za klince.
I priča se priča o novim SW setovima za ljetni val.
Evo nekoliko:
Padme's ship
Iz TCW-a.
Napokon normalna Padme, a od krizme ću imati para i za nešto ljetnog dijela SW.
Malevolence![]()
![]()
![]()
OMG!
Vode, vode...
Zašto me muče, navodno će koštati 350$.![]()
![]()
Nisam u stanju pisati, evo quote:Ako budem imao para i priliku za nabaviti ovaj set po jako dobroj cijeni, učinit ću to.commanderneyo wrote:THE MALEVOLENCE
ITS $350
its comes with, Grievous, 2 firefighter Battle Droids, Count Dooku, 3 Rocket Battle Droids, a Pod hunter "Squeezer", 3 Battle Droids, a Escape Pod, Plo Koon, Sinker, Boost, and Officer Costume Wolffe.
Također, spominju se i:
Republic Frigate
Sith Infiltrator
Red Y-wing and AAT (tako nešto, nešto u stilu LAAT/c with AT-OT)
Ewok Attack
Ali Malevolence.
Joj, kako bih volio imati taj set.![]()
Uz Sith Infiltrator i Padme's ship, to mi je jedino zanimljivo iz ljetnog dijela.
Pitam se kako će napraviti toliku mrcinu od broda.
Kako LEGO muči.
Znam.davor wrote: ovo s malevolanceom zvuci ko tezi B...S... s tim da lik tvrdi da ce nabaviti ovih dana (a nije) slike ljetnih!! setova (7 mjeseci u napred) a jos nemamo ni postene slike january 2011 Special Edition setova koji su out za jedva mjesec dana
ovo vam je potvrdena lista
Jan 2011
7868 Mace Windu's Starfighter SE
7869 Battle For Geonosis SE
7913 Clone Trooper BattlePack
7914 Mandalorian BattlePack
7915 Imperial V-Wing Fighter
7929 Battle Of Naboo
7930 Bounty Huter Gunship
7931 T6 Jedi Shuttle
June 2011
7956 Ewok Attack