Btw, evo onog filozofa sa TBB-a koji govori o collectablesama kao virusimai npasatima, kako stoji uz novu trecu seriju:

Ok, zadovoljan sam izborom i s nestrpljenjem očekujem prve slike.TortillaBoy wrote: * Monster --- tu mač horor minifigova, prvo zombi, pa vještica, pa će i mumija... pitam se kako će ovo izgledati
* Surfer Girl --- to! jedva čekam, još jedna surf daska i cura za surfera
* Sailor --- već imam zamišljenu sliku u glavi - plava kapa, lice s brkovima i dugom bradom, lula, mornarska košulja, 1 drvena noa
* Kimono Girl --- nešto baš rade parove minifigova, to mi se počinje sve manje sviđati
* Punk --- hajde, napravite irokezu, napravite irokezu
* Viking --- hmph, nisam baš oduševljen, ali mislim da će ga napraviti boljeg od elfa
* Speed Skater --- bolje im je da nije skater nego netko na rolama
* Hockey Player --- jes, hokej, napokon, kakve će biti klizaljke?![]()
* Skateboarder --- #ˇ/(?$, opet??? zašto??? svejedno, skateboard ne mogu propustiti
* Man in Safety Suit --- možda da definiraju, valjda misle na pancirku
* Musketeer --- God save the queen
* Werewolf --- neću psovati na forumu --- pa zašto toliko horo minifigova??
* Artist --- njušim kist i paletu, a nadam se ponovnom pojavljivanju francuske kapice (ima ju pantomimičar)
* Mad Professor --- *pogledati pod werewolf* - možda bude fora, nadam se kemičarskom priboru (trans clear zvečke)
* Football Player --- Thank You God! Još i nogometnu loptu ubace i biti ću sretan kao malo dijete
* Garden Gnome --- fanovi HP-a dolaze na svoje, vojska gnoma za Jazbinu =))