Prošao si test, nije ti se srozala kvaliteta otkako si postao globalno poznat. (Kao na primjer, Microsoftu.)
Četvrta epizoda najuzbudljivija do sad, sa stalnim obratima koji kulminiraju sa "u stvari... i francuska!" - odlična dramaturgija s čamcem onog ribara, cvijećem i ostalim stvarima koje idu sim-tam. A kroz čitavu epizodu, ako nisi pazio u školi (kao ja), ne znaš na čemu će završiti.
Naučio sam i nekih novih dalmatinskih riječi. Pogotovo su mi se dopale one koje neke ne smijem nigdje izgovoriti.
I opet puno lijepih kadrova, posebno mi je ostala u glavi jedna fotka sa zidina koja gotovo cijela Vrata prikazuje zamućena u pozadini, a i ona odozgo, kad ono dvoje sjede na vrhu Vrata. Sjajno su ispale i leteće jabuke, nisam shvatio metodu fotkanja, morat ću to još proučavati. Prvi put u tvojim radovima vidim i neki čudan odbljesak, pa moram pitati ima li on (na prvoj, uvodnoj fotki) neku funkciju ili je pogreška.
_ž_ wrote:zametne se hrpa pogrešaka. Pa se ne libite spomenuti koju
Pa kad inzistiraš, na 68. slici imaš jedne "Franzuce" - čak sam prvo pomislio da je to neka lokalna umotvorina, ali isti lik na kojoj slici poslije lijepo veli "Francuzi".
Nego, spominjanje Franje podsjetilo me na onaj stari Puntarićev vic (iako ovaj Franjo nije ni jedan od tih Franji), pa da završim s njim ako ga još netko ne zna:
Kratki kurs hrvatske povijestiFranjo Josip
Josip
Franjo