Fotka u onom prvom mi je užas... Vrata pred vratima je fora ideja, al ti ko neki poluzamućeninefokusiranilikslešmrljaupozadini... Joj. Osim toga, super da si po medijima...
Nakon weba i papira moja ružna njuška pokorila i tv: Danas 18:30-19:00 u Županijskoj panorami HRT-a jedan prilog (samo za zd županiju), a u nedjelju u emisiji More 13:20-13:50 drugi prilog. Također, sutra na lokalnoj televiziji Vox, također prilog.
Neviđena medijska hajka na mene jadnoga (sad znam kako je bilo Ivi i Damiru) urodila je sa golemom posjećenošću Storyatures portala i čitanošću Kopnenih vrata. Any minute from now KV prva epizoda će postati čitanija i od Prologa Narggunskih sunca, koji je dosad držao rekord sa čak 282 čitanja. Ipak, golema posjećenost i interes su pomalo jalovi, jer je Prolog Nargguna imao preko 60 srca na sličan broj čitanja, a Vrata tek 20-tak, što ugrubo govori koliko je ljudi doista i pročitalo cijelu priču. No, to je cijena medijske pompe, raja proviri, ali se ne potrudi ostati.
Ipak, kolo se okrenulo, pa sam u međuvremenu, osim silnih poziva lokalnih medija dobio i poziv od agencije koja organizira proslavu Dana grada Zadra da se uključim sa svojim Vratima, i jedan još važniji poziv od zadarskog Narodnog Muzeja da se uključim u neke tamošnje projekte, što mi je u cijeloj ovoj priči i bio san i ultimativni cilj.
I tako je KV on the run.
poluzamućeninefokusiranilikslešmrljaupozadini je bio i cilj. Vrata su zvijezda, ja sam samo mrlja sa strane. Drugi članak ima bez veze fotku, neš ti smisla slikati mene kako sjedim.
Nisam siguran za Vox, mislim sutra ujutro ili danas navečer u vijestima, a sigurno u Petak u emisiji Zlatni rez i u idući četvrtak u nekoj kulturnoj emisiji. Pitao sam Voxaše i vele da se može gledati na svim kablovskim televizijama. Također, sutra HRT1 Dnevnik u 12:00, a danas je trebalo ići u Županijskoj panorami, ali zamisli, ispada da je sjednica sabora važnija! I nema panorame. Pa dobro... ko je to slagao prioritete u ovoj državi!!! Anyway, VOX prilog je taaako... nije baš baš, ali je zato ovaj za HRT1 nedjelja u 13:20 moćan. Ja šetam, pa gledam more, pa opet šetam, pa opet gledam more... scenarij fantasticus. Probam od svih užicati priloge.
Bra'o majstore.... Kako je krenulo idući tjedan si na CNN-u, a do nove godine kreće serijal na Discovery-u "Famous buildings" - Storyatures Machines and Engineering Moći ću reći.... "ja poznam tog lika!"