Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

SERIJAL: Kopnena vrata

Diskusije s portala storyatures.com
Post Reply
kaktusica
AFOL

Re: SERIJAL: Kopnena vrata

Post by kaktusica »

Fotka u onom prvom mi je užas... Vrata pred vratima je fora ideja, al ti ko neki poluzamućeninefokusiranilikslešmrljaupozadini... Joj. :LEGO14:
Osim toga, super da si po medijima... :LEGO04:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Nakon weba i papira moja ružna njuška pokorila i tv:
Danas 18:30-19:00 u Županijskoj panorami HRT-a jedan prilog (samo za zd županiju), a u nedjelju u emisiji More 13:20-13:50 drugi prilog.
Također, sutra na lokalnoj televiziji Vox, također prilog.

Neviđena medijska hajka na mene jadnoga (sad znam kako je bilo Ivi i Damiru) urodila je sa golemom posjećenošću Storyatures portala i čitanošću Kopnenih vrata. Any minute from now KV prva epizoda će postati čitanija i od Prologa Narggunskih sunca, koji je dosad držao rekord sa čak 282 čitanja.
Ipak, golema posjećenost i interes su pomalo jalovi, jer je Prolog Nargguna imao preko 60 srca na sličan broj čitanja, a Vrata tek 20-tak, što ugrubo govori koliko je ljudi doista i pročitalo cijelu priču. No, to je cijena medijske pompe, raja proviri, ali se ne potrudi ostati.

Ipak, kolo se okrenulo, pa sam u međuvremenu, osim silnih poziva lokalnih medija dobio i poziv od agencije koja organizira proslavu Dana grada Zadra da se uključim sa svojim Vratima, i jedan još važniji poziv od zadarskog Narodnog Muzeja da se uključim u neke tamošnje projekte, što mi je u cijeloj ovoj priči i bio san i ultimativni cilj.

I tako je KV on the run.

poluzamućeninefokusiranilikslešmrljaupozadini je bio i cilj. Vrata su zvijezda, ja sam samo mrlja sa strane. Drugi članak ima bez veze fotku, neš ti smisla slikati mene kako sjedim.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Čestitam opet!

Sada samo preostaje nada da se ovo početno uzbuđenje i veselje nastavi i poveća se s vremenom.

I za koliko dana će biti na papiru? :LEGO25: :LEGO28: (kako je krenulo...)
Moj Brickset
Moj MOCpages

Trenutno u dark ageu. :(
DarioD

Post by DarioD »

Imaš kakva vremena emisija? Npr VOX (možem ga gledat u OS). Iskreno, rado bi te svi kodkuće pogledali...
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Nisam siguran za Vox, mislim sutra ujutro ili danas navečer u vijestima, a sigurno u Petak u emisiji Zlatni rez i u idući četvrtak u nekoj kulturnoj emisiji. Pitao sam Voxaše i vele da se može gledati na svim kablovskim televizijama.
Također, sutra HRT1 Dnevnik u 12:00, a danas je trebalo ići u Županijskoj panorami, ali zamisli, ispada da je sjednica sabora važnija! I nema panorame. Pa dobro... ko je to slagao prioritete u ovoj državi!!!
Anyway, VOX prilog je taaako... nije baš baš, ali je zato ovaj za HRT1 nedjelja u 13:20 moćan. Ja šetam, pa gledam more, pa opet šetam, pa opet gledam more... scenarij fantasticus.
Probam od svih užicati priloge.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

KV jučer emitiran na HRT-u:
http://www.hrt.hr/index.php?id=137&tx_ttnews[tt_news]=92151&tx_ttnews[backPid]=136&cHash=f440be9f18
Video probam nabaviti idući tjedan.
DarioD

Post by DarioD »

Bra'o majstore.... Kako je krenulo idući tjedan si na CNN-u, a do nove godine kreće serijal na Discovery-u "Famous buildings" - Storyatures Machines and Engineering :LEGO28:
Moći ću reći.... "ja poznam tog lika!" :LEGO05:
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

"Ja bi također volio upoznati toga lika! :LEGO03: "
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

andy_97
AFOL

Post by andy_97 »

:LEGO28: Čestitam!
Lego osvaja Hrvatsku!
(Dolažiš li možda u Varaždin?)
Post Reply