tnx, lijepo je sresti ljude koji se sjećaju Monkey Island-a.. Nedavno su ga reizdali u superiornijoj grafici .. Usput - dobio sam divnu vijest-frendica je rekla čekirat podrum za kutiju Legića. Ak bog da, bit će i jedan baseplate! Dršte fige da Legići nisu dobili noge kroz sve ove godine tamničenja u podrumu
Pošto sam dobio još kockica nastavio sam sa radom na napuštenoj kuli...čekam još neke dijelove iz Matijinog dučana pa nebum gnjavil sa detaljima.. sama kula je u fazi rastavljanja i sastavljanja jer nisam baš zadovoljan; nisam siguran dal da od nje napravim dvije kule.. Dobrodošao bi mi koji savjet. Pozdrav!
Po mom,bez uvrede,ali nesvidja mi se bas taj slap,probaj ga nekako drugacije napravit,a kula cini me se malo previsoka.Mozda ipak da napravis dvije od te jedne,npr.crnu i bijelu
Super je! Iako mje možda visina malo megalomanska ako nemaš puno kockica, sve jako dobro izgleda. Možda nekoliko close-upa? Vidim nekoliko detalja koje baš i ne vidim.
Hvala na savjetima..vidim da bu se tu još štošta rušilo i gradilo...probat ću napravit "ravne" slapove i razmislit o rješenju za dvije kule - non stop ih sastavljam i rastavljam ... samo čekam još neko zelenilo iz dučana i tako to...nikad dosta zelenih kockica.. mislio sam također probat napravit studles vodenu površinu al izgleda da to nebu išlo iz "zna se kojeg" razloga.
@ SuperSoničan: malo sam u stisci s vremenom pa bum ti to pofotkal vjerojatno sutra..