Napio se i prokockao!?
Ne znam što nalazite tu zanimljivo i kakav se uopće slikovni zaplet može napraviti, a koji nije milion puta viđen... on za šankom ili sa svojim srednjoškolskim prijateljima u parku...poslije za kartaškim stolom i.... tako mu loše ide da stavlja kao zalog kamen... pa mislim stvarno... al aj dobro... vox populi tako odlučuje.... Onako smo lijepo mogli vidjeti pijac u Marakešu... al vi oćete zadimljene prostorije....
On? Ajooooj... pa taj čovjek kada se djelila mašta... taj dan je zaspao.. Sve me strah na čega će to ličit.. Ako bi možda umjesto pokera ubacio partiju šustera, tablića ili... možda šijavica... uf
Napio se i prokockao!?
Ne znam što nalazite tu zanimljivo i kakav se uopće slikovni zaplet može napraviti, a koji nije milion puta viđen... on za šankom ili sa svojim srednjoškolskim prijateljima u parku...poslije za kartaškim stolom i.... tako mu loše ide da stavlja kao zalog kamen... pa mislim stvarno... al aj dobro... vox populi tako odlučuje.... Onako smo lijepo mogli vidjeti pijac u Marakešu... al vi oćete zadimljene prostorije....
Pa zar nije fora vidjeti LEGO birtiju sa frikovima koji imaju povez, kuku, umjetnu nogu... i naroljanog Jonesya koji je očajan u pokeru i prokocka kamen
Meni je to presmješno, a i zanima me kako će Dame Lisa na to reagirati.