Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava druga

Diskusije s portala storyatures.com
FastForce
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava druga

Post by FastForce »

Odlično! Nema novih primjedbi, sviđa mi se kako se priča polako razvija, baš onako pravim tempom. Jedva čekam nove nastavke! :LEGO03:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

StoneAgeHero wrote:Jako mi se svida kako si u pricu ugurao opravdanje za nedostajece dijelove(bar sam tako ja shvatio). :
Dobro si shvatio, tih je dana bila kriza kockica. Cijela je kreacija praktički samo od Image plus nešto bijelih lukova, oružja i baseplateova. Ipak, nedostatak kockica je ovdje bio benefit, a ne minus. Stalno mi je u glavi bio jedan post od kosti u kojem viče da zašto svi rade savršene ko ispod čekiča dvorce, zašto nema urušenih krovova, srušenih zidova i sličnih čuda. To je bila prava inspiracija. Općenito, iz mog iskustva, nekad najzanimljivije stvari izrone upravo iz nedostatka kockica, kad si priselj smišljati nešto drugo.
DarioD wrote:klik klik klik klik klik... :LEGO58:
Ti si onaj "UmoriloMe"? Dosadilo klikanje?
Jure_Grando wrote:super je nastavak, svidja mi se :LEGO02: doduse, puno bi olaksalo citanje kada bi tekst bio kao u stripu, u onim balonima
Drago mi je da si načeo ovu temu. Malo sam razmišljao, i doista stoji da bi sve bilo zgodnije s balonima. Međutim, od prvog dana mi se to čini previše posla. Makar, znam da postoje programi baš za to, koji bi možda sve olakšali, ali... ne znam... zasad ću još gurati ovako pa ćemo vidjeti...
Jure_Grando wrote: i zapitati se poput sebastijana: Pa što se dogodilo uopće? Pila se ta medovina, odjednom je Kneginja bila svugdje po meni...... :LEGO01:
Zanimljivo, i moja je žena spomenula meksičke sapunice. Neki su utjecaji ipak prevladali očito. :)
FastForce
AFOL

Post by FastForce »

Jure_Grando wrote:super je nastavak, svidja mi se :LEGO02: doduse, puno bi olaksalo citanje kada bi tekst bio kao u stripu, u onim balonima (valjda sam se ispravno izrazio??)
Možda, ali meni je iz nekog razloga ovako bolje. Imam osjećaj, pošto je na nekim slikama puno teksta, da bi to "devastiralo" tj. uništilo priču, jer bi "pojelo" pola fotografije. _ž_ Ostaj pri ovome! :LEGO05:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Još je jedan argument protiv balona. Ovo formom jest strip, ali se jako trudi čitateljima pružiti filmoliko iskustvo. Zato je i format malo fimskiji, a dijalozi dođu nešto kao subtitlovi filma.
FastForce
AFOL

Post by FastForce »

[
_ž_ wrote:Još je jedan argument protiv balona. Ovo formom jest strip, ali se jako trudi čitateljima pružiti filmoliko iskustvo. Zato je i format malo fimskiji, a dijalozi dođu nešto kao subtitlovi filma.
Moram prizanti da u tome i uspijeva, i drago mi je da se slažeš oko balona. :LEGO05:
tomakah
AFOL

Post by tomakah »

Tek sam jučer uhvatio vremena pogledati prva dva poglavlja i mogu reći dvije stvari - nisi me iznenadio jer sam nešto tako dobro i očekivao od tebe, stvarno mi se sviđa apsolutno sve - ideja, dijalozi, priča, fotografija, kockice - nema slabe točke...jedva čekam novi nastavak!!
A Gentleman will walk, but never run...iliti po našku, Tko je žurio vrat je slomio!!
Jakov
AFOL

Post by Jakov »

Evo i druge priče. Vidim kompletna priča se polako, ali veoma zanimljivo razvija. Patuljci, moji stari fantasy prijatelji, i omiljena rasa su se odlučili pojaviti. Odlično! Sviđa mi se to što nisi previše komplicirao s građenjem i slaganjem, nego se više orijentiraš na priču. Mislim da je kod ovakvih djela to i važnije. Sviđa mi se što se najvažniji dio rata mora odvijati u najmanjem i najslabijem dijelu kraljevstva (zakaj mi po glavi ide najmanja i najslabija rasa Međuzemlja koja mora odraditi važan zadatak i sve ovisi o njemu :LEGO25: ) Pa onda dalje, likovi...sviđa mi se kak se knezova garda drži moćnije od ovih vojnika iz bijele utvrde, knez je simpatičan lik, čini se kao da je vjeran kralju i zna što mu je dužnost, također nije bezobrazan prema podređenima (bar ne previše :)), zadnja slika upućuje na ljubavne spletke u priči (I like where this is going)

Sve u svemu, odlično!

STORYATURES EDIT: 1 Sunce za komentar
LUKA commander Cody
AFOL

Post by LUKA commander Cody »

super ti je ovaj stripic... :LEGO05:
Eustahije

Post by Eustahije »

Da malo dignem staru temu iz ropotarnice povijesti... :LEGO13:

Možda je to bilo tako davno da se ne sjećam, ali prije će biti da sam drugu glavu preskočio u premijernom prikazivanju i sad kad krenuh ispočetka - evo nečeg što vidim prvi put! :LEGO18:

Znači, nisu stigli sve obnoviti... a ja u kasnijim glavama mislio da je nedostatak zidova i krova simbolička moderna inscenacija. :LEGO75:

I sad tek polovih neke veze za koje vidim da su se pomno razvijale, a meni se činile s-neba-pa-u-rebra.

Čitajte, ljudi, ponovno, jako je zabavno otkrivati "znakovito dizanje obrva" za koje sad znate do čega je dovelo deset epizoda kasnije.

A zabavno je i otkrivati glave koje ste prije preskočili... :LEGO20:
Post Reply